Annonce
Egtved

Borgerforening indkalder til ekstraordinær generalforsamling: Bestyrelse ønsker at ændre vedtægter

Vandel Borgerforening stod tidligere for at arrangere de meget velbesøgte bankoaftener på Vandel Kro. Skulle der være nogle, der brænder for at få det op at køre igen, kunne de måske være interesserede i at blive en del af bestyrelsen eller indgå i et samarbejde med den. Arkivfoto: Mette Mørk
Vandel Borgerforening indkalder til ekstraordinær generalforsamling, idet bestyrelsen har fremsat forslag om vedtægtsændringer. Borgerforeningens formål skal præciseres, og så skal medlemmer kun vælges for ét år, foreslår bestyrelsen.
Annonce

Vandel: Det kan hurtigt lyde dramatisk, når der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling. Men det er nu ikke tilfældet i Vandel Borgerforening, som holder ekstraordinær generalforsamling onsdag 21. oktober klokken 19 i Vandel Idrætshal.

Her er der kun ét punkt på dagsordenen - vedtægtsændringer. Borgerforeningens bestyrelse har nemlig foreslået ændringer i de gældende vedtægter.

- Vi vil gerne modernisere dem lidt. De nuværende vedtægter er fra før, Vandel fik et udviklingsråd. Udviklingsrådet tager sig i dag af byens udvikling, alt det politiske og kontakten til kommunen, mens vi i borgerforeningen tager os af det sociale. Det fungerer super godt. Derfor synes vi, det vil give god mening at få borgerforeningens formål opdateret i vedtægterne, så det afspejler den fordeling, der nu er mellem borgerforeningen og udviklingsrådet, forklarer formand Ricky Roy Nielsen.

Annonce

Mulighed for færre i bestyrelsen

Men samtidig foreslår bestyrelsen, at der sker ændringer i forhold til krav til bestyrelsesmedlemmer fremover. I stedet for, at bestyrelsen skal bestå af fem medlemmer, som alle er valgt for to år ad gangen, er forslaget, at man fremover skal have en bestyrelse på tre-fem medlemmer, der kun vælges for ét år ad gangen.


Vi synes, det vil give god mening at få borgerforeningens formål opdateret i vedtægterne, så det afspejler den fordeling, der nu er mellem borgerforeningen og udviklingsrådet.

Ricky Roy Nielsen, formand


- Det har tidligere været svært at finde medlemmer til bestyrelsen. Vi tænker, det måske kan være nemmere at få folk til at melde sig, hvis de kun skal binde sig for ét år ad gangen. På den måde kan man prøve det af, og så kan det være, man finder ud af, det faktisk er rigtig spændende og gerne vil fortsætte, siger Ricky Roy Nielsen.

Selv stillede han og de fire andre nuværende medlemmer op sidste år, da Vandel Borgerforening på en ekstraordinær generalforsamling skulle tage stilling til, om foreningen skulle nedlægges, da det ikke var lykkedes at finde nok medlemmer ved den ordinære generalforsamling. Men i 11. time stillede de fem altså op for at give borgerforeningen en fornyet chance.

Forslaget til ændringerne i krav til antal af bestyrelsesmedlemmer bunder ikke i en frygt for ikke at have nok, der melder sig i år. Alle fem i den nuværende bestyrelse ønsker nemlig at fortsætte. Andre er dog bestemt også velkomne til at melde sig, tilføjer Ricky Roy Nielsen.

Efter den ekstraordinære generalforsamling vil der være en lille pause, inden aftenen fortsætter med den ordinære generalforsamling. Forslag til de reviderede vedtægter kan ses på Vandel Borgerforenings hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce