Annonce
Billund

Borgerlistens forslag fik fem gange nej

Billund Kommune - Det gav lidt motion for byrådsmedlemmerne, da Borgerlistens fem ændringsforslag til kommunens budget for 2017 kom til afstemning i byrådssalen.

De fem forslag var til afstemning en af gangen, og helt som ventet var det kun Borgerlistens enlige byrådsmedlem, Ole Marcussen, som rejste sig, da der skulle stemmes for forslaget, mens de resterende - hvilket vil sige Venstre, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Konservative - stemte forslagene ned.

De fem forslag handlede om at annullere beslutningen om at lægge Stenderup Skole sammen med Søndre Skole, undersøge prisen for en oprensning af Engsøen, strege gælden på 11,2 millioner kroner på ældreområdet, ansætte en kommunal borgervejleder og at bygge en hal ved Vestre Skole i Grindsted.

Skarpe fronter

Ændringsforslagene var Borgerlistens forsøg på at få sin politik og sine synspunkter igennem i det kommunale budget.

I forbindelse med budgetforhandlingerne mødte Borgerlisten slet ikke op, og det var en beslutning, som Venstres gruppeformand, Robert Terkelsen, ikke brød sig specielt meget om.

- Selvom Venstre ikke altid er enig med Borgerlisten, synes vi, det er at trække fronterne skarpt nok op, sagde Robert Terkelsen.

Det er ikke første gang, Borgerlisten forsøger at få disse forslag igennem. Sidste år blev præcis de samme forslag stillet til andenbehandlingen af budgettet, og ved den lejlighed var resultatet omtrent lige så forudsigeligt som denne gang: Også ved den lejlighed blev alle Borgerlistens forslag stemt ned.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Optimisten fra Vejle: Det ligger til mig

Annonce