Annonce
Børkop

Borgermøde sætter hallen i Smidstrup under lup

Denne tegning har bestyrelsen selv lavet, så det er ikke på nogen måde det endelige foreslag. Det er en del af et idéoplæg til, hvad et kommende multicenter i Smidstrup kan indeholde. Ilustration: Smidstruphallens bestyrelse
Smidstruphallen lider under mangel på plads og udfoldelsesmuligheder til nutidens behov. Men hvad skal ske? Og hvordan? Svarene kommer måske på et borgermøde om hallens udvikling i retning af et multicenter.

Smidstrup: Hallen i Smidstrup klarer sit job som hal godt. Men ikke godt nok. For tiden er løbet fra den gammeldags form, hvor en hal og et cafetier er en bys naturlige omdrejningspunkt.

Desuden er hallens kapacitet ved at være godt brugt. Der er kun enkelte tider tilbage.

Derfor sysler hallens bestyrelse med planer om en udvidelse, og tirsdag 28. maj holder bestyrelsen et borgermøde i hallen. Om netop fremtidscenarierne.

- Der er flere gange taget tilløbsstykke til, at der skal ske noget med hallen, og nu skal det være. Vi vil gerne have bygget et multicenter, hvor der er plads til mange funktioner. Det kan være et sted, hvor ungdommen kan samles, og hvor strikkeklubben kan holde til. Dagplejerne vil også gerne gøre brug af det. Og så videre. Vi vil gerne have skabt et kraftcenter midt i byen. Men hvad er det, der helt præcist er af ønsker og gode idéer - ja, det er det, vi gerne vil høre mere om, og derfor holder vi borgermødet, siger Peter Harboe, der er medlem af hallens bestyrelse.

Annonce

Borgermøde

Der er borgermøde i Smidstruphallen tirsdag 28. maj.

Der er start klokken 19, og det forventes at slutte klokken 21.30.

Alle er velkomne.

Det er nu

Borgermødet finder, logisk nok, sted i hallen, og det er et møde, hvor alle er velkomne til at give sit besyv med.

- Der er blevet lavet en behovsanalyse, som nu ligger klar, men derudover vil mødet ikke byde på noget konkret. Det er til gengæld nu, man skal deltage, hvis man gerne vil være med til at præge udviklingen, siger han videre.

Vil kigge på gymnastiksal

En af de steder, hvor der er et behov, er en udvidelse af kapaciteten til gymnasterne.

- Lige nu er der 200 gymnaster, som gør brug af den gamle gymnastiksal på skolen, men skolen vil gerne gør brug af lokalerne, og vi kunne også godt tænkte os at kunne tilbyde gode forhold i hallen. Så det er et område, vi kigger nærmere på, forklarer Peter Harboe.

Men alt er som sådan i spil. Og derfor er der heller ikke noget konkret om, hvad projektet vil komme til at koste. Hallens bestyrelse regner dog med, at man, som udgangspunkt, selv skal finde pengene.

- På sigt håber vi da på, at vi får lavet så godt et projekt, at andre får øjnene op for det, og vil give en økonomisk hjælpende hånd. Men det ved kun fremtiden. Nu venter Borgermødet, og vi håber, folk møder frem og giver deres besyv med, siger Peter Harboe.

Der er start klokken 19.

Smidstruphallen kan ikke længere følge med nutidens behov. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hjulboltene var skruet af Toyota

Kultur

Marie fra Roxette er død: Hendes sidste danske koncert var i Jelling, hvor hun sad ned - og lånte en varmeblæser

Kultur For abonnenter

Vi åbner dagens kalenderlåge: Landmanden Leif kæmper for sin troværdighed hver eneste dag

Annonce