Annonce
Billund

Borgerservice genåbner: Alle skal bestille tid

Det er nødvendigt at ringe og bestille tid, hvis man vil på Borgerservice. På den måde vil kommunen sikrer, at folk ikke kommer til at stå i lage køer. Arkivfoto: Jørgen Hansen
Når Borgerservice fra på tirsdag igen tager imod besøgende, bliver der kun mulighed for at møde op, hvis man på forhånd har bestilt tid.
Annonce

Billund Kommune: Fra tirsdag efter pinse er der igen mulighed for at møde personligt op på kommunens Borgerservice. Der er dog nogle ting, der vil være anderledes i forhold til tidligere.

Borgerservice på biblioteket i Billund Centret skal bruge mere tid til at kunne forberede sig på en åbning, så her bliver det først den 10. juni, at der igen vil være åbent for personligt fremmøde, mens der i Magion vil være åbent igen fra den 2. juni. Som noget nyt er det dog nødvendigt, at alle, der vil møde personligt op på Borgerservice, først ringer og bestiller en tid.

- Vi har rigtigt travlt for tiden, og vi forventer, at mange ønsker at møde personligt op for at få hjælp, når vi åbner igen. Derfor henstiller vi til, at man ikke booker en tid de første dage, hvis det ikke haster. Mange henvendelser kan vi stadig klare over telefonen, og vi opfordrer til, at man så vidt muligt benytter de digitale selvbetjeningsløsninger. På den måde får vi bedre tid til de borgere, der har brug for hjælp her og nu, siger Lea Ahm, der er teamleder for Borgerservice i Billund Kommune.

Bestil tid til Borgerservice

Borgerservice på biblioteket i Magion i Grindsted åbner den 2. juni. Åbningstiderne er herefter:

Mandag-onsdag 10.00-15.30.

Torsdag 10.00-18.00.

Fredag 10.00-12.00.

Borgerservice på biblioteket i Billund Centret åbner den 10. juni. Her er åbningstiden onsdag 13.00-18.00.

Der kan bestilles tid ved at ringe til Borgerservice på telefon 79 72 70 15.

Annonce

Retningslinjer overholdes

Reglen om tidsbestilling er indført for at undgå lange køer, hvor folk kommer til at stå for tæt på hinanden.

Der vil i både Grindsted og Billund være markeringer, som hjælper folk med at holde den nødvendige afstand, og Billund Kommune gør det endvidere klart, at personer, der inden for de seneste 48 timer har oplevet symptomer på covid-19, ikke skal møde op. De skal i stedet ringe og bestille en anden tid.

- Vi har naturligvis fået indrettet ekspeditionen efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og vi gør alt, hvad vi kan, for at både borgere og medarbejdere kan føle sig trygge. Det er fortsat vigtigt, at vi passer godt på hinanden og tager ekstra hensyn til de borgere, der er særligt udsatte, hvis de bliver smittet, siger Lea Ahm.

Kommunen henstiller til, at man afspritter hænder, først møder til bestilt tid og ikke møder flere op end nødvendigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give

Gæsterne strømmer ind til halv pris

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce