Annonce
Børkop

Borgmester: Helhedsplanen er ikke nagelfast

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) forklarer, at en helhedsplan på ingen måde er nagelfast. Arkivfoto: Anders Kynde

Børkop: Selvom der er kommet en helhedsplan for Børkop Vest, skal borgerne ikke frygte, at alt i den er skrevet i granit.

Det forklarer borgmester Jens Ejner Christensen (V).

- Der er borgere, som især er kede af tankerne angående en mulig omfartsvej, og jeg kan bestemt ikke afvise, at de tanker, de kommer med, giver rigtig god mening. Det er vigtigt for mig at understrege, at en helhedsplan er skitser og tanker, og det skal tages for det, det er. Nemlig som noget, der er ikke er nagelfast, siger han.

Selve tanken om en omfartsvej kan han godt se idéen i. For, som han siger, vil det kunne forbinde store dele af Børkop med Gauerslund Idrætscenter.

- Men der er mange løsningsforslag i spil, og findes der andre, gode løsninger, så er de lige så meget i spil, som alle de andre løsningsforslag. Så skal det jo i sidste ende undersøges grundigt, inden der besluttes noget. En helhedsplan er et værktøj, der giver os noget at tale ud fra, siger Jens Ejner Christensen.

Helhedsplanen for Børkop Vest er blevet godkendt af økonomiudvalget, hvor dog SF stemte mod. Planen kigger som udgangspunkt 20 år ud i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce