Annonce
Fredericia

Borgmester i ny rolle på Fredericia Dagblad

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) skal forsøge sig som journalist, når han på onsdag interviewer avisens Danmarks politiske redaktør Thomas Funding om landspolitik. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Jacob Bjerregaard (S) med en fortid på Christiansborg stiller spørgsmål til Jysk Fynske Mediers politiske redaktør. Løs billet til arrangementet, der er gratis for alle.
Annonce

Fredericia: Når Fredericia Dagblad inviterer indenfor i vores og Elbobladets nye lokaler onsdag den 20. november, kan man opleve byens borgmester i en ny rolle.

Jacob Bjerregaard (S) interviewer nemlig avisen Danmarks politiske redaktør, Thomas Funding, om landspolitik, og Bjerregaard har som bekendt en fortid på Christiansborg. Dagbladet er ligesom avisen Danmark en del af Jysk Fynske Medier.

Omvendt stiller Funding spørgsmål om lokalpolitik i Fredericia til borgmesteren.

Annonce

Kaffe og kage

Det er fra klokken 19 til 21 i Prinsessegade 28. 2. sal - lige på hjørnet af Danmarksgade og Prinsessegade.

Fredericia Dagblads chefredaktør, Mette Salling Eriksen, fortæller om vores rolle i mediebilledet. Hun viser også rundt og svarer på stort og småt. Ligeledes har vi en idévæg, man kan skrive på.

Jysk Fynske Mediers kundeservice tager mod spørgsmål om ens abonnement eller giver et godt tilbud.

Der er kaffe og kage, men begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales efter først-til-mølle på https://nembillet.dk/fredericiadagblad

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce