Annonce
Læserbrev

Borgmester, når man lover noget, er der også en forventning om, det sker - så sæt i gang

Det er afgørende for vores mindre samfund, at kommunen understøtter deres udvikling, så der fortsat kan være lys i dagpleje, børnehave og skole.
Annonce

Læserbrev: Er kommunen i mål med attraktive byggegrunde i alle lokalsamfund?

Flertalsgruppen (S, KD, DF og SF) mener, at vi er i mål med opgaven. Der må jeg konstatere, at bolden ikke er helt over stregen.

I Ølholm efterlyser lokalrådet, med god grund, kommunale byggegrunde.

På et møde med borgmesteren blev dette lovet, men Ølholm er ikke med på listen over nye kommunale udstykninger frem til udgangen af 2020.

Der er i øjeblikket gang i tre nybyggerier på den private udstykning Guldager, og muligheden for at erhverve sig en byggegrund i Ølholm er ved at være udtømt.

Det er afgørende for vores mindre samfund, at kommunen understøtter deres udvikling, så der fortsat kan være lys i dagpleje, børnehave og skole.

Ølholm har et velfungerende fritidsliv, og med en god infrastruktur i form af nærhed til motorvej er her et potentiale for fortsat udvikling.

Det skal udnyttes og må ikke stoppes af, at kommunen har travlt. Jorden er der jo.

Nabo til Guldager ligger der kommunal ejet jord. Her er der lavet arkæologiske undersøgelser, men der mangler en lokalplan.

Nuvel, planafdelingen har uden tvivl travlt, men hvorfor ikke benytte muligheden for at lade en privat virksomhed udarbejde lokalplanen?

Flertalsgruppen vil gerne udnytte effekten af Herning-motorvejen i form af nye erhvervsarealer. Det er en god ide, som jeg fuldt ud tilslutter mig.

Dog bør det hele hænge sammen, hvis effekten skal udnyttes fuldt ud.

Med forhåbentlig nye arbejdspladser i udsigt må det også være en fordel at kunne tilbyde byggegrunde i området.

Så borgmester, når man lover noget, er der også en forventning om, det sker - så sæt i gang.

Hans Vacker. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce