Annonce
Vejle

Borgmesterambitioner versus borgerønsker!

Annonce

Læserbrev: Planerne for Posthusgrunden har været gennem en mildest talt uskøn politisk proces siden den 19. oktober 2016, men har også været et samtaleemne i over 10 år. Især den ikoniske godsbanebygning, der ligger på arealet har i over et årti omgærdet med stor positiv interesse, og er det stadig.

Og som en bekræftelse på, at der hersker en generelt positiv interesse blandt Vejles borgere for denne stadigt bevaringsværdige bygning, foretog Vejle Amts Folkeblad en undersøgelse, der fik en svimlende tilslutning på over 2.500 stemmeafgivelser – og ikke overraskende var to tredjedele for en bevarelse af Godsbanen, fordi der gennem tiden er blevet revet for meget gammelt og bevaringsværdigt ned.

Mange mennesker kan se, dels det unikke i bygningen i sig selv, dels et kalejdoskopisk spektrum af anvendelsesmuligheder for bygningen og dens nærmeste omgivelser. Men nej, der skal være en vej på stedet – en vej! Og den vej kommer til at koste Vejle kommune i nærheden af 150 mio. kr.!!

Sjældent har jeg oplevet en borgmester så opslugt af sit eget projekt, at hans manglende lydhørhed overfor borgerne bliver på grænsen til respektløs.


Ikke overraskende var to tredjedele for en bevarelse af Godsbanen, fordi der gennem tiden er blevet revet for meget gammelt og bevaringsværdigt ned

Erik Munch Sørensen


Som trumf på den kommunalt dyre og personligt ambitiøse fremfærd, bliver vores borgmester Jens Ejner Christensen citeret i tirsdagens avis for at indtage en noget nedladende holdning overfor en radikal folketingspolitiker fra Kolding, som er gået ind i kampen.

Vores borgmester er tilsyneladende fuldstændig immun overfor den efterhånden desperate folkestemning der hersker, dels mod nedrivning/flytning af Godsbanen (og flytning er jo en politisk finte, støbt af utopi), dels mod opførelse af et byggeri, der bliver en skændsel for byen og en pestilens for naboerne – et byggeri, der allerede i projektfasen er konform og forældet i hele sin tankegang, fordi det er blevet overhalet af de nye dagsordener, som FN’s 17 klimamål fastsætter for fremtidens byggerier.

Det er muligt, at vores borgmester med sine 14 byrådsfæller ikke mere har nogen respekt for andres mening, men selvom det ikke flytter noget nu, synes jeg, at han og de 14 skal tænke meget på, at der er afregning overfor borgerne til november næste år! Det samme gælder 4 socialdemokrater!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce