Annonce
Jelling

Borgmesteren kommer til møde med Jellings erhvervsliv

Når borgmester Jens Ejner Christensen (V) skal holde møde med Jellings erhvervsliv, så forventer han blandt andet, at turisme bliver et markant emne. Arkivfoto: Søren Gylling
Vejle Kommune skal have ny erhvervspolitik for de kommende fem år, og i den forbindelse kommer borgmester Jens Ejner Christensen til Jelling i næste uge for at få inputs fra det lokale erhvervsliv.

Jelling: Hvor skal Vejle Kommune hen i 2025? Hvad er de nye mål for en kommune i stærk vækst? Det er nogle af de spørgsmål, Vejle Kommune gerne vil have erhvervslivet til at hjælpe med at svare på

Kommunen skal nemlig have en ny plan for deres erhvervspolitik, da den nuværende udløber i 2020. Til det skal erhvervslivet selvfølgelig have mulighed for at komme med inputs, og nu er turen kommet til Jelling.

Borgmester Jens Ejner Christensen (V) og en stab fra kommunen kommer til byen på tirsdag for at holde møde med de fra erhvervslivet, der har tilmeldt sig. Forventningen er, at 9-10 virksomheder vil være repræsenteret.

- Det bliver spændende at høre fra erhvervsfolkene, hvor de tror, verden bevæger sig hen i løbet af de næste fem år, hvor erhvervspolitikken skal gælde. I Jelling er der jo altid fokus på den del, der hedder turisme, men vi har for nylig også solgt et par erhvervsgrunde derude, og jeg lader det egentlig være op til dem, der møder frem, at sætte dagsordenen, siger Jens Ejner Christensen.

Egentlig for alle

Mødet er tiltænkt erhvervslivet, og det er dem, der er indbudt, men Vejle Kommune oplyser, at de ikke lukker døren i, hvis en almen borger også vil tilmelde sig og komme med inputs. Mødet her er bare en del af en fast tur rundt i kommunen for at snakke om erhvervsliv.

- Alle kan sådan set tilmelde sig og komme med til mødet, men vi har andre møder, hvor borgernes interesser er i fokus. Det er ikke alle, der interesserer sig for erhvervslivet, og det er mere for at sætte et tema for møderne. Jeg har lige haft kaffemøde med borgerne i Brejning, og sådan et kommer også snart til Jellingegnen, siger borgmesteren.

Netværksmødet for erhvervslivet foregår fra klokken 12-14 i Byens Hus. Ønsker man at deltage, kan man tage kontakt til mavch@vejle.dk. Tilmeldingsfristen er i dag, fredag.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Jeanette og Kenneth fra Jerlev overtog Humlum Kro i februar: - Det ser meget håbløst ud lige nu

Annonce