Annonce
forside

Bosniske tyveknægte varetægtsfængslet efter kilometerlang hundeflugt

Hundepatruljer fra Sydøstjyllands Politi gik onsdag aften spor fra en have på Bygmarken i Hedensted i jagten på tre indbrudstyve. Alle blev fanget er nu varetægtsfængslet i fire uger. Arkivfoto: Jacob Schultz

Én indbrudstyv undveg politiets hunde i fire kilometer, inden han blev fanget i Daugård med lommen fuld af tyvekoster.

Hedensted: Torsdag blev tre mænd med bosnisk oprindelse varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Horsens.

Forud var gået en række indbrud fra blandt andet Hedensted, der kulminerede onsdag aften på en kilometerlang flugt fra politiets hunde.

Mændene, der er henholdsvis 36, 54 og 55 år, blev opdaget i færd med et indbrud på Bygmarken i Hedensted. En udendørs lyssensor aktiverede, hvorfor en af villaens beboere opdagede deres gerning og tilkaldte politiet.

Trioen tog straks flugten til fods, men første gerningsmand nåede alligevel knap ud på Daugårdvej, inden han var fanget. Næste tyveknægt nåede ud over de tilstødende marker, inden hundene fik ham på andre tanker.

Den sidste kan formentlig prale af en nogenlunde kondition. I hvert fald nåede han hele vejen til Daugård - en tur på knap fire kilometer - inden politiet fik fingre i ham.

På sig havde de tyvekoster fra et netop anmeldt indbrud på Aldumvej i Hedensted.

- Men der var også koster, vi ikke lige umiddelbart kunne placere. Det signalerer, at de har flere indbrud på samvittigheden, og det vil den videre efterforskning kaste lys over, siger vicepolitiinsepktør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

To af de bosniske indbrudstyve har bopæl i Aarhus, mens den sidste for nuværende er uden fast bopæl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce