Annoncørbetalt indhold

Botox-behandlinger hitter: Populært som aldrig før - både til mænd og kvinder

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Det kan virke underligt og drastisk for mange, og holdninger til skønhedsoperationer og skønhedsbehandlinger er ofte mange og markante, men ikke desto mindre så vælger mange at få lavet ikke-kirurgiske skønhedsbehandlinger i form af en Botox-behandling i disse år, og målgruppen er også anderledes fra det, som mange tror.

Flere og flere kvinder og mænd får lavet ikke-kirurgiske ansigtsbehandlinger i form af Botox-behandlinger i disse år. Det har i mange år været velkendt, at særligt unge kvinder benyttede sig af muligheden for Botox-behandlinger, men undersøgelser viser, at det i særlig grad er mere modne kvinder, men også mænd, som benytter sig af muligheden for at reducere både bekymringsrynker, panderynker, rygerynker og smilerynker ved Botox i panden.

Annonce

Mænd og kvinder bruger Botox til at minimere rynker

Det er særligt evnen til at minimere rynker, som både mænd og kvinder begejstres af. Med en Botox-behandling kan du nemlig minimere både bekymringsrynker, panderynker, smilerynker og rygerynker uden brug af kirurgi, og det tiltaler mange, som ikke er begejstrede for de små tegn, som livet og årene sætter på huden og udseendet.

En rynkebehandling via botox behandling tager cirka 10-15 minutter at udføre, det fulde resultat ses efter 2-3 uger, og resultatet holder i cirka 3-4 måneder.

Annonce

Botox-behandling: Priser og virkning

Der er rigtig mange steder, man kan få lavet en Botox-behandling og til priser, der varierer fra klinik til klinik. Det er vigtigt, at man husker, at pris og kvalitet hænger sammen i sådanne tilfælde. Mange får særligt lavet en Botox-behandling i København, Århus og Hørsholm, og det er altså vigtigt, at man laver god research, inden man vælger sin foretrukne klinik. Se efter klinikker, der er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Stoffet, som Botox består af, har en muskellammende effekt, som reducerer musklernes evne til at trække sig sammen. Det sker ved, at Botoxen blokerer for det signalstof, som nerverne bruger til at sende signal til musklerne om, at de skal trække sig sammen. Når nerverne ikke kan sende signaler til musklerne, så kan musklerne heller ikke trække sig sammen.

Annonce

Fyldige læber er særligt populære

I de senere år er det særligt blevet in med fyldige læber, og mange af de kendte såkaldte it-girls viser stolt deres fyldige læber frem på Instagram. Derfor vælger mange, som ikke har store, fyldige læber fra naturens side også at få dem lavet med fillers, Botox eller et læbeløft.

Med enhver tid følger såkaldte skønhedsidealer, hvor tøj, hår, makeup og stil skal se ud på en bestemt måde. Moden indenfor makeup har i en årrække båret præg af, at man skal sætte fokus på læberne med læbestift og lipgloss i flotte og kraftige farver. Med et sådant skønhedsideal følger ønsket om at have fyldige læber. I manges øjne ser det nemlig pænere ud at bære farve på læberne, når læberne er fyldige og tydelige. Meningerne om disse skønhedsidealer er mange, og det kan være nemt at mene, at det er både ligegyldigt og overfladisk, men det ændrer altså ikke på følelsen og lysten i de mennesker, som ønsker at forstørre deres læber.

En af metoderne til fyldigere læber er et såkaldt lip flip, hvor man får sprøjtet lidt Botox i sin læbe. Botox-behandlingen får musklen til at slappe af, og dermed udfolder læben sig og syner større. Der findes også andre, som vælger den kirurgiske version med et læbeløft, hvor afstanden mellem næse og overlæbe forkortes.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.