Annonce
Erhverv

Boutique Mary er gået konkurs: Det rammer i Vejle, Give og 18 andre byer

Direktør Mads Zink er ærgerlig og beklager, at det er nødvendigt at erklære selskabet bag Boutique Mary konkurs. Arkivfoto: Morten Pape
De 20 Boutique Mary'er, der ligger spredt over det meste af landet, åbner ikke igen. Coronakrisen har taget livet af butikkerne, og selskabet bag dem har derfor indgivet konkursbegæring.

Vejle/Give: Coronavirus har krævet endnu et dødsoffer - denne gang en lokal forretningskæde. Det er Boutique Mary, der har set sig nødsaget til at dreje nøglen om og lukke sine 20 butikker.

Boutique Mary er til stede i blandt andet Grindsted, Give, Bramming og Vejle, men den aktuelle situation slår altså så hårdt, at det nu er blevet nødvendigt at dreje nøglen om.

De 20 Boutique Mary-butikker er blevet drevet af selskabet Mary Retail ApS, og det er dette selskab, der har begæret sig selv konkurs.

”Mary havde ellers fået en god start på 2020 og havde for godt tre uger siden fået en investor på banen, som skulle sikre likviditeten og dermed være med til at skabe en spændende fremtid for kæden. Desværre skulle Corona ændre på det. Fra den ene dag til den anden var det en helt anden case, vi kiggede ind i uden nogen form for omsætning,” lyder det i et brev fra Mary Retail ApS til selskabets kreditorer.

Brevet fra Mary Retail ApS er underskrevet af selskabets tre bestyrelsesmedlemmer; René Toft Kristensen, Claus Holm Zink og Mads Holm Zink. Sidstnævnte fungerer som selskabets direktør.

Otte nye butikker i 2019

Alene i 2019 åbnede Boutique Mary otte nye butikker. Der går normalt et år til halvandet, inden butikkerne leverer overskud, men på grund af coronakrisen er der ikke overskud i nogle butikker.

”Med en forventning om et lavere omsætningsniveau, når vi kommer i gang igen, vil vores butikker med positiv drift pludselig ikke tjene de samme penge og dermed ikke kunne støtte op om de nye butikker, som ikke har opnået positiv drift endnu. Dette og alt for mange ubekendte samt usikkerhed om, hvad vi kigger ind i har gjort det rigtig svært at regne på casen. Derfor er vi blevet rådet til at tage denne meget svære beslutning,” fortæller ejerne.

Ejerne tilføjer, at de i den kommende tid vil arbejde hårdt på at finde en løsning for butikkerne. En løsning, der fremadrettet kan skabe en positiv forretning for alle.

Boutique Mary har i de seneste tre år haft forretning på Torvet i Grindsted.

Forretningen i Give hed tidligere Lady, men blev købt af Mads Holm Zink i efteråret 2016 og skiftede navn. Det var hans tredje butik.

Forretningen i Vejle er en anelse ældre, og det hele startede i Brædstrup, hvor Boutique Mary slog dørene op i marts 2016.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce