Annonce
Vejle

Brændstof fra Go'on: Triangle Razorbacks blev Årets Lokale Forening

Triangle Razorbacks og deres cheerleaders er med alle steder. Her er de på scenen for at underholde i forbindelse med Årets Sportsgalla i 2017. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Det vejlensiske brændstofselskab Go’on uddelte før jul 400.000 kroner til 25 foreninger, som alle havde deltaget i konkurrencen Årets Lokale Forening 2020.

Blandt foreningerne var den amerikanske fodboldklub Triangle Razorbacks fra Vejle. Juryen tildelte klubben titlen som Regionsvinder i Region Syddanmark, og dermed fulgte en kontant belønning på 25.000 kroner til klubkassen.

I juryens begrundelse hedder det blandt andet, at "Triangle Razorbacks får prisen, fordi klubben formår at favne bredt. Her er plads til alle – også de børn og unge, der ellers normalt vil have svært ved at finde et fritidstilbud i de traditionelle idrætsklubber. Hos Triangle Razorbacks kan alle typer uden skelen til størrelse eller atletiske evner være med."

Juryen lagde også vægt på det gensidige frugtbare samarbejde, der er mellem klubben og offentlige og private sundhedsprojekter, og juryen vil derudover gerne præmiere en sport, hvor sammenhold og holdånd er afgørende i kampen for succes.

Triangle Razorbacks

Triangle Razorbacks har omkring 200 aktive medlemmer fordelt på junior hold og senior hold (Både herrer og damer) og cheerleader-hold.

De yngste spillere er otte år, og de ældste nærmer sig 60.

Triangle Razorbacks blev etableret i år 2000, og har for alvor gjort sig bemærket både i den danske liga – men også i udlandet. Danske mestre i 2006, 2007, 2008, 2011, 2012, 2015, 2016 og 2019.

Mick Kjær, administrerende direktør i Go’on, var et smut forbi Vejle Atletik Stadion for at overrække checken til en glad formand for Triangle Razorbacks, Kaj Sørensen.

- Vi er rigtig stolte af hæderen, og det giver os bestemt ekstra blod på tanden i forhold til at arbejde endnu mere med at få integreret de unge, som ikke normalt bliver valgt først til sport. Men børn og unge med en god fysik og størrelse, de kan få succes med her hos os. Det er også derfor, at vi er glade for samarbejdet med overvægtsklinikken i Vejle, og vi kan bruge gevinsten til at udvikle vores klub-aktiviteter endnu mere, fortæller Kaj Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce