Annonce
Alarm 112

Brød ind i sommerhus: Tyv tog tv med

En sommerhusejer blev i weekenden et fjernsyn fattigere, da der var indbrud i fritidshuset. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.

Fredericia:  Et sommerhus på Trelde Næsvej har i løbet af weekenden haft ubudne gæster. Det fortæller Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Tyven har brudt døren op på ukendt vis og fra sommerhuset stjålet et fjernsyn.

Indbruddet er sket mellem midnat lørdag og mandag 15.30.

Derudover fortæller vicepolitiinspektøren om en lidt speciel indbrudssag i Fredericia. En lejlighedsbeboer i Jyllandsgade anmeldte mandag et indbrud, hvilket der som sådan ikke er noget odiøst i.

Det specielle var dog gerningstidspunktet, der blev angivet til at være et tidspunkt mellem 26. september 2020 og 17. januar 2021. En ukendt person har, formentlig med et 40 millimeter langt koben, forsøgt at bryde vinduet op til soveværelset i lejligheden. Historien melder intet om, hvad der er årsag til det lange gerningstidsrum og ej heller noget om, hvorfor pågældende først har anmeldt indbrudsforsøget nu.

Annonce

Bilist snuppet af patrulje

En enkelt bilist har i løbet af det foregående døgn haft svært ved at befinde sig på den rigtige side af loven. En 33-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, blev tirsdag klokken 00.38 standset i sin bil i Sjællandsgade. Manden kørte rundt i bilen, selvom han ikke havde et gyldigt kørekort. Det er han derfor nu sigtet for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Børkop For abonnenter

DSB har sløjfet morgentoget: Så nu må Sander en time tidligere op - eller fryse 40 minutter uden for skoledøren

Annonce