Annonce
112

Brød vindue op med værktøj – som var skaffet fra indbrud i villaejerens skur

En mand blev sigtet for narkokørsel og en villaejer fik brudt sit vindue op - redskaberne til indbruddet blev stjålet fra villaens skur. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: Det var en særdeles kreativ tyv, der på Annavej fik snuppet både smykker, armbåndsur og et kontantbeløb med sig.

I perioden fra fredag klokken 15 til onsdag klokken 21.10 begik en eller flere ukendte gerningsmænd indbrud i villaen. Et vindue blev brudt op ind til stuen med værktøj, som var blevet stjålet fra villaens skur. Det havde man også skaffet sig adgang til ved at bryde ind i.

Derudover har Sydøstjyllands Politi sigtet en 36-årig mand fra Fredericia. Han blev stoppet på Vendersgade onsdag klokken 10.45, da en patrulje mistænkte manden for at køre bil påvirket af enten stoffer eller medicin.

Det lokale brandvæsen måtte onsdag ud til en parkeringsplads ved krydset Tårupvej/Østergade. Her holdt en varebil parkeret, og den lækkede olie, havde en forbipasserende bemærket. Trekantbrand fik suget olien op med hjælp fra såkaldt kattegrus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce