Annonce
Sport

Brøndby-træner er utilfreds med sit første halvår

Claus Bech/Ritzau Scanpix
Niels Frederiksen er utilfreds med pointhøsten i sit første halve år som Brøndby-træner efter 1-1 mod Hobro.
Annonce

Søndag aften kunne Brøndby-træner Niels Frederiksen gå på vinterferie med et skuffende 1-1-resultat på hjemmebane mod bundholdet Hobro IK i 3F Superligaen.

Dermed nåede Brøndby sit 32. point i efteråret, og selv om det lige nu er nok til en fjerdeplads, så er Niels Frederiksen utilfreds med pointhøsten i sit første halvår som Brøndby-træner.

- De point, vi har fået, har været for få i forhold til mine forventninger. Ikke voldsomt mange for få, men en fire-fem stykker.

- Jeg kan konstatere, at man havde 30 point, da man gik på vinterpause sidste år, og i år har vi trods alt 32 med en stort set uændret trup.

- Men det er vi stadig ikke tilfredse med. Vi skulle have haft flere point, det vil jeg ikke lægge skjul på. Vi har tabt for mange kampe og lukket for mange mål ind, siger Niels Frederiksen.

Brøndby har lukket 29 mål ind og har scoret 37 i den anden ende.

De seneste fire kampe er endt med tre nederlag samt søndagens deler.

De dårlige resultater kom i kølvandet på Brøndbys fem sejre i streg, og Frederiksen går ikke rolig på vinterpause.

- Det er en irriterende følelse at gå på vinterferie med. Vi ville godt have haft tre point i dag (søndag, red.), for så havde det været nogenlunde fornuftigt, og nu, når vi konkluderer på efteråret, mangler der nogle point. Derfor er det heller ikke godkendt, siger træneren.

Brøndby overvintrer på fjerdepladsen, og det skyldes, at det trods alt også er gået den anden vej for klubben, som har snuppet ti sejre i løbet af efteråret.

- Det er gået op og ned. Vi har været på en stigende kurve i vores præstationer, hvis vi kigger på de sidste otte-ni kampe. Det har været opadgående på det seneste, men selvfølgelig med et enormt setback i dag (søndag, red.), siger Niels Frederiksen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Nyt coronatilfælde i Jelling: Fysioterapiklinik lukker resten af ugen

Annonce