Annonce
Kultur

"Bragr" præsenterer ny cd i Margretheklubben

"Bragr" sender deres nyeste cd på markedet søndag 19. januar. Det sker med en koncert i Magrethesalen på det gamle hotel i Gadbjerg. Koncerten starter klokken 15.30 og billetter koster 150 kroner. Prfoto
Musikken blev optaget på Engelsholm Slot sidst i november ved en livekoncert. Nu bliver den nye cd frigivet ved en koncert i Gadbjerg søndag 19. januar klokken 15.30

Gadbjerg: Det kan ikke undgå at blive et brag af en koncert, når det lokale orkester "Bragr" giver koncert i det gamle Hotel Margrethe.

Her holder Margretheklubben til i nogle af de tidligere festlokaler og her finder der søndag 19. januar et speciel koncert sted. Det er gruppen "Bragr", der udgiver deres nyeste cd. Den blev optaget ved en livekoncert på Engelsholm Slot i slutningen af november og frigives nu, hvor redigeringsarbejdet i studiet er færdiggjort.

Gruppen er som sagt delvist Gadbjerg-baseret, idet gruppens ankermand Perry Stenbäck (sang, guitar, nøgleharpe med mere) danner par med gruppens perkussionist Christine Dueholm. De bor ejendommen "Minnesota", som også er Christine Dueholms barndomshjem.

Derudover består gruppen af Jesper Frost Bylling, der tager sig af bas, vokal ojødeharpe samt af Kristian Bisgaard, der sørger for piano, harmonika og vokal.

Gruppen spiller musik hentet fra den skandinaviske folkemusik-tradition, men de giver en nutidig fortolkning og et tvist, som bringer fortid og nutid sammen. De arbejder ikke med trommemaskiner, computere og samplinger, men lægger ekstra fokus på rytmikken og arrangementerne og giver samtidig de enkelte instrumenter et mere distinkt udtryk og større spillerum i numrene.

Gruppens navn stammer fra nordisk mytologi og er Bragr/Brage er guden for skjaldekunst og musikalsk veltalenhed. Gruppens ambitionen er, at musikken fortæller historie og skaber stemninger, som kan bevæge publikum, både følelsesmæssigt og kropsligt.

Billetterne koster 150 kroner inklusiv en måneds prøvemedlemskab af Margrethe Club skal bestilles på sms 2985 5823 eller via mail: corfitz.jansrud@mail.dk. Der betales ved indgangen, kontant eller mobilpay. Og så serverer Margrethe Club lige en velkomstdrink oveni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce