Annonce
Alarm 112

Brand i nedlagt landejendom: Slukningsarbejdet tog hele natten

Foto: Trekantbrand
Sidebygning blev hårdt medtaget, mens det lykkedes brandvæsenet at redde stuehuset, da en nedlagt landejendom i Sdr. Omme brød i brand søndag aften.

Sdr. Omme: Et større antal brandfolk fra flere stationer blev søndag aften kaldt ud til en brand i en nedlagt landejendom i villakvarteret Solbakken i Sdr. Omme.

Alarmen gik klokken 22.33, og Trekantbrand havde branden under kontrol omkring tre timer senere. Først omkring klokken 5.30 mandag morgen var slukningsarbejdet forbi.

Det fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Bystrup.

Annonce

Stuehuset blev reddet

Operationschef Erik Eg fra Trekantbrand fortalte søndag til JydskeVestkysten, at ilden havde fået fat i en sidebygning, og at opgaven bestod i at redde stuehuset.

Den opgave lykkedes, lyder det fra politiet.

- En sidebygning er blevet kraftigt brandskadet, og branden nåede også at få lidt fat i stuehuset, men det lykkedes at redde det, siger Jørn Bystrup.

Sidebygningen var blevet brugt til depotrum, og at den ville blive svært beskadiget stod klart, allerede da brandvæsenet ankom til stedet.

- Sidebygningen var allerede overtændt, da vi ankom, sagde Erik Eg søndag aften.


En sidebygning er blevet kraftigt brandskadet, og branden nåede også at få lidt fat i stuehuset, men det lykkedes at redde det

Jørn Bystrup, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi


Annonce

Brandårsagen skal undersøges

Hverken dyr eller mennesker er umiddelbart kommet noget til i branden.

Det er endnu usikkert, hvordan branden opstod, og der er mandag spærret af på stedet for at gøre plads til undersøgelser, der skal fastlægge årsagen.

- Vores tanker er rettet mod nogle elektriske installationer i sidebygningen, men vi ved det ikke endnu, siger Jørn Bystrup.

Der er intet, der tyder på, at der skulle være noget kriminelt bag branden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce