Annonce
112

Brandbil impliceret i ulykke på Viborgvej: Der meldes om fastklemte

Foto: Local Eyes
Annonce

Vejle: Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi oplyser, at der 14.37 er sket et voldsomt færdselsuheld omkring Viborgvej tæt på Horsensvej.

Her er en brandbil og en personbil impliceret, fortæller vagtchefen.

I en pressemeddelelse skriver politiet, at det er for tidligt at sige noget om, hvordan uheldet er sket.

"Men brandkøretøjet var under udrykning på vej til en brand og er væltet om på siden. Personbilen er klemt under det, og det antages, at der kan være fastklemte i køretøjet. De to brandmænd er reddet ud af brandkøretøjet."

Ulykken er muligvis sket, da brandfolk fra stationen i Vejle blev kaldt til Bredsten for at assistere i forbindelse med en brand i et landsbrugsredskab.

Foto: Local Eyes
Annonce

Find anden rute

Ulykken spærrer i øjeblikket krydset, og man kan ikke passere stedet. Trafikken, herunder bustrafik, ledes foreløbigt ad Niels Finsensvej. Det må forventes, at oprydningen vil tage nogle timer, så derfor opfordrer Sydøstjyllands Politi trafikanter, der påtænker at ville køre på strækningen, til at finde alternative veje eller have tålmodighed i forhold til trafikomlægningen. Der er tilkaldt bilinspektør til stedet for at foretage tekniske undersøgelser af uheldsstedet og køretøjerne. Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, heller ikke om de involverede personer, eller om hvordan eller hvorfor ulykken er sket.

Ulykken er sket ved Viborgvej klokken 14.37. Der var både motorcykelbetjente og redningsfolk i arbejde på ulykkesstedet. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce