Annonce
Jelling

Brandbjerg giver sangen vinger

Normalt plejer Brandbjerg Højskole at invitere fra nær og fjern til Syng, spis og snak. Men på grund af corona foregår arrangementet næste gang online. Arkivfoto: Mette Mørk

Brandbjerg: Brandbjerg Højskole fejrer den nye udgave af Højskolesangbogen med en helt særlig sangaften, der sendes live på nettet.

Det foregår med en anderledes udgave af Syng, spis og snak-konceptet tirsdag 1. december, hvor forstander Simon Lægsgaard vil præsentere præsentere en vifte af både nye og kendte sange, der er kommet med i den nye sangbog.

Ud af bogens 601 sange er 151 nye i den forstand, at de ikke tidligere har været i bogen, men de fleste af dem er kendte fra andre sammenhænge. Til gengæld er blot 25 sange helt nyskrevne og dermed ukendte for langt de fleste. Af disse 25 nye sange har Simon Lægsgaard skrevet de to.

Syng, spis og snak sendes live fra højskolens foredragssal, hvor højskolens egne elever synger fra den nye sangbog. Man kan følge med fra klokken 19.30 via Brandbjerg Højskoles Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Egtved For abonnenter

Midlertidig lukning af populær vandresti vækker både ærgrelse og forståelse: - Jeg har helt droppet at gå 'populære' ruter

Annonce