Annonce
Kultur

Brandbjerg Højskole står klar med åbne arme: Nu må de få eleverne tilbage

Brandbjerg Højskole må igen få elever tilbage på skolen, og de er helt klar til det, siger forstander Simon Lægsgaard. Foto: Mette Mørk
Efter to måneder med coronanedlukning er Brandbjerg Højskole klar til at åbne dørene mandag for forårets lange hold.

Jelling: Foråret banker på døren, og Brandbjerg Højskole klar til at genåbne og byde velkommen til eleverne på det lange kursus, der har ventet i mere end to måneder på at starte deres højskoleophold. Brandbjerg Højskole genåbner mandag 15. marts for de lange kursister.

- Selvom nedlukningen er frustrerende, har vi kunne bruge den tomme skole som anledning til at få udført en række tiltrængte forbedringer. Vi har blandt andet givet en stor del af vores værelser en ordentlig omgang med nye tæpper, lamper og senge, siger forstander Simon Lægsgaard i en pressemeddelelse.

Der var 130 tilmeldte til højskolens udsolgte lange kursus, der skulle starte i januar.

- Vi ved at vores elever sidder derude og længes efter at komme på højskole. De længes efter det stærke fællesskab, vi kan tilbyde, som er den bedste modgift mod corona-melankoli, siger forstander Simon Lægsgaard.

Annonce

Forholdsregler skal forebygge smitte

Samtidig med, at højskolerne har fået lov til at åbne, er de naturligvis forpligtet til at tage sundhedsmæssige hensyn for at begrænse smittefaren.

Der er fokus på grundig rengøring og udluftning både på værelser og i fællesområder, og eleverne er forpligtet til at overholde de for højskoler gældende retningslinjer om test, hygiejne og afstand.

- Vi tager alle forholdsregler for at skabe et sikkert og trygt miljø for alle. Her på skolen er det en stor fordel for os, at alle vores værelser har eget bad og toilet, og vi har store udendørs-arealer omkring højskolen, som vi vil bruge så meget som muligt, siger Simon Lægsgaard.

Det lange forårskursus starter 15. marts og slutter 27. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Charlotte blev overfaldet og truet med kniv: De psykiatriske patienter er blevet farligere

Annonce