Annonce
Sport

Brande serie 1 vandt igen

Brande: Med en fortjent på hjemmebane lørdag med 3-2 over Skjern efter en halvlegsføring på 2-0 har Brande nu lagt sig i toppen af rækken. Brande spillede en fin første halvleg, men gæsterne kom mere med i anden halvleg og fik udlignet til 2-2 , men kort før tid scorede hjemmeholdet til 3-2.

Brandes mål blev scoret af Mikkel Skovbjerg, Jonas Østergård og Jacob Andersen.

Holdet spiller i næste weekend ude mod Ringkøbing.

Annonce

Brande serie 3 hold tabte med 2-1 til Tjørring efter en halvlegs-føring til gæsterne på 2-0. Brande overtog spillet i anden halvleg, men på trods af flere store chancer blev det kun til en enkelt scoring ved Michael Andersen i det 35. minut. Sebastian Brødsgård var hjemmeholdets bedste.

EIF/NSG fik første sejr.

Efter to nederlag lykkedes det for EIF/NSG serie 3 hold at sikre holdets første sejr med 5-2 over Herning KFUM efter en halvlegs stilling på 2-2. Holdets nye træner Jakob Schjermer mente efter kampen, at holdet efter en god anden halvleg vandt helt fortjent.

Målene blev sat ind af Villiam Skafte (to), Patrick Jahn, Kristian Thisgaard og Theis Søndergård med et hver. Holdets skal i næste weekend spille hjemme mod Fodboldholdet Herning.

EIF/NSG serie 5 hold spillede hjemme 1-1 mod Uldum. Niels Andersen scorede for EIF/NSG

Edgar

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce