Annonce
112

Branden på Randbøldal Camping er slukket

Brandfolkene fik hjælp af en vognmand, der med sin kran hev ståltaget af det brændende hus. Her til morgen lå de forvredne plader på jorden. Foto: Mette Mørk
Branden på Randbøldal Camping er nu slukket, oplyser indsatslederen fra TrekantBrand.
Annonce

Randbøldal: Branden på Randbøldal Camping er nu slukket - og elektrikere og VVS-folk er derude fredag morgen for at få campingpladsen op at køre igen, fortæller indsatsleder Jan Lehmann fra TrekantBrand.

Brandfolkene fik meldingen om branden torsdag aften klokken 21.45 og var først færdige på campingpladsen klokken 02.15. De var dog derude igen fredag morgen for at efterslukke gløder i noget sengetøj.

Ifølge indsatsleder Jan Lehmann opstod branden i en tilbygning til et træhus, hvor campingejeren har haft beboelse.

Det krævede både en tankvogn og autosprøjter fra Egtved, et helt slukningstog fra Billund samt en vognmand med en kran at få branden slukket.

Den største udfordring var metaltaget til beboelsen, hvor branden havde fået rigtigt godt fat, fortæller Jan Lehmann. Vognmanden med kranen fik dog rykket taget af, hvilket gjorde brandfolkenes opgave mere overkommelig.

Der er intet, der tyder på, at branden er påsat. Men da politiet på nuværende tidspunkt ikke kan angive brandens opståen med sikkerhed, vil teknikerne tage ud for at undersøge brandstedet igen i dag, oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi er i kamp mod uret!

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce