x
Annonce
112

Brandfolk på fire ture til ikke-brande

Fire gange søndag eftermiddag og aften rykkede TrekantBrand ud, men ingen af stederne var der ild. Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: I døgnet fra søndag til mandag var TrekantBrand fire gange afsted efter alarmeringer.

Søndag omkring 14.30 var der en automatisk alarm fra asylcentret i Sandvad ved Jelling. Det viste sig, at det var en røgalarm, der var gået, fordi maden havde fået lidt for meget varme.

Kort efter kom en alarm fra Syrenparken i Børkop. Her var det igen madlavning, der havde udløst alarmen. Brandfolkene hilste på og kørte hjem igen.

Omkring klokken 17 var der igen noget at køre efter, men denne gang valgte indsatslederen at køre selv uden udrykning til Sct. Maria Hospice på Karl Bjarnhofs Vej i Vejle Øst. Meldingen lød på røglugt i en bygning.

- Da jeg kom frem, kunne der ikke findes noget. Det er muligt, at lugten kan stamme fra et røglag fra brændeovne i området, siger indsatsleder Kristian Müller.

Den sidste udrykning gik omkring klokken 19 til Grønnedalen, hvor der var ild i en busk. Da man nåede frem, var der intet at se, men en termisk måling viste, at busken havde været varmet op.

- Måske har nogle smidt noget fyrværkeri i busken eller lignende. Den var ikke til fare for bygninger. Det er i orden at alarmere os, når man kan se, at det brænder. Vi vil hellere køre en gang for meget end en gang for lidt, siger Kristian Müller. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Derfor startede Pers børnehjemsliv en juleaften: Hans forældre lå i druk, og plejefamilien var intet værd

Annonce