Annonce
Egtved

Bredsten-borgere: Hvornår bliver de nye boliger bygget?

Det er på området her ved Steen Blicher Vej, en gruppe Bredsten-borgere håber på at kunne flytte i en lejebolig på et tidspunkt. Borgerne på billedet er blot en lille gruppe af de, der er interesserede - flere af dem har allerede solgt deres huse, fordi de havde regnet med at kune flytte ind i de nye boliger i år. Fra venstre ses Eva Grauslund, Svend Aage Andersen, Niels Grauslund, Inga Andersen, Hans-Erik Hansen og Lis Hansen. Foto: Vibeke Frost Oxholm

Med udsigten til nye lejeboliger ved Steen Blicher Vej har flere ældre par solgt deres hus eller går med flytteplaner. Men byggeriet af de nye boliger er gået i stå, og det giver spekulationer og bekymringer.

Bredsten: Det vakte stor glæde i Bredsten by, da entreprenørfirmaet Aagaard Jensen Gruppen fra Vejle i sommeren 2017 købte et stykke jord nordøst for Steen Blicher Vej. Planen var at bygge op mod 30 lejeboliger, og dem er der efterspørgsel på i byen.

- Der er mange af os, der er ved at være noget oppe i årene, som gerne vil flytte i noget mindre, så de boliger var der mange, der var interesserede i, fortæller Niels Grauslund.

Han og hustruen Eva er blandt dem, der gerne vil skifte et parcelhus ud med en mindre villa.

Derfor satte de huset til salg og havde held med at sælge det, men de nye boliger står ikke klar endnu. Byggemodningen er end ikke gået i gang, så deres håb om at flytte direkte fra huset på Industriparken til en af de nye lejeboliger kan ikke virkeliggøres.

- Vi er bestemt ikke de eneste. Der er allerede nogle stykker, som også har solgt hus, og som allerede er flyttet i noget midlertidigt, forklarer han.

Den tidligere direktør i Aagaard Jensen Gruppen, Poul Erik Jensen, besøgte for et par år siden Idræt i Dagtimerne i Bredsten for at få en fornemmelse af, hvordan interessen for sådanne lejeboliger i Bredsten var. Her skrev knap 30 sig på i uprioriteret rækkefølge, så interessen var ikke at tage fejl af, fortæller Niels og Eva Grauslund.

Annonce

Ingen ved rigtig, hvad der sker, så det bliver til en masse sladder og rygter. Vi kunne sådan tænke os at vide, hvad der var op og ned.

Niels Grauslund

Savner svar

Men hvornår kan de så forvente, at de nye lejeboliger står klar? Hvad er status? Og bliver det overhovedet til noget? Det har længe givet anledning til spekulation i byen.

- Stort set hver gang, jeg er en tur i Brugsen, får jeg en ny version med hjem. Ingen ved rigtigt, hvad der sker, så det bliver til en masse sladder og rygter. Vi kunne sådan tænke os at vide, hvad der var op og ned, siger Niels Grauslund.

Han har et par gange forsøgt at kontakte entreprenørfirmaet for at få svar, men her har man været sparsom med informationer. Derfor besluttede han sig for at henvende sig til Vejle Amts Folkeblad.

- Vi er nogle rolige mennesker her i Bredsten. Vi forlanger ikke noget, vi ønsker blot. Og vi ønsker os sådan at få lidt at vide, hvad der er status. Bliver det til noget med de boliger? Hvordan ser tidshorisonten i så fald ud? Hvor store bliver boligerne? Hvad vil det komme til at koste? Og hvordan vil de være indrettet?

Ud fra det kan han og de andre, der har solgt deres hus eller går med planer om at sælge, begynde at forholde sig til, hvad de så gør.

- Det er rart at vide, hvis man bliver nødt til at flytte i noget midlertidigt, om det så drejer sig om et par måneder eller et år, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce