Annonce
Egtved

Bredsten-piger vandt konkurrence i entreprenørskab

De tre piger bag "Generationer på tværs" var meget stolte over at vinde Spir-eventet i sidste uge. Sejren har kun givet mere mod på at forsøge at realisere det, der startede som et skoleprojekt. Fra venstre ses Ida Hansen, Julie Vestergaard Horsted og Ditte Ørskov Frederiksen. Arkivfoto
Annonce

Ny Nørup: Julie Vestergaard Horsted, Ida Hansen og Ditte Ørskov Frederiksen blev aftenens vinder, da de i sidste uge deltog i konkurrencen Spir KBH i København.

De tre piger fra Firehøjeskolen i Ny Nørup deltog i april i finalen DM i entreprenørskab for skoleelever med deres projekt "Generationer på tværs" - et projekt, der handler om at skabe en portal, hvor plejecentre, skoler og børnehaver let kan komme i kontakt med hinanden og arrangere forskellige aktiviteter på tværs til glæde for både ældre og børn.

Pigerne vandt ikke DM, men deres projekt har fået så meget positiv respons, at de siden har arbejdet målrettet videre med projekt i håb om, at den på et tidspunkt kan realiseres.

Men sejren ved Spir-konkurrencen i sidste uge, er det mål et skridt tættere på at lykkes. Her vandt de nemlig lidt over 6.000 kroner. Samtidig er de blevet bedt om at deltage ved næste Spir-event for at fortælle om projektets fortsatte udvikling.

"Vi mødte stor opbakning og støtte fra alle, som syntes, at det var sejt at gøre det i en så ung alder", lyder det fra pigerne, som var aftenens yngste deltagere - de øvrige deltagere var voksne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce