Annonce
Kultur

Bredstrup-Pjedsted Revyen: Sure mænd og kønsforvirring

Flotte syngepiger åbnede revyen med blandt andre Louise Sletting Hvilborg og Lene Ramsing. Privatfoto

Pjedsted: Løb panden mod østrogenmuren, se nye talenter fødes og nyd en enestående ballet-introduktion. Bredstrup-Pjedsted Revyen havde det hele til premieren torsdag aften, lyder det i en pressemeddelelse.

Der var tryk på allerede, før revyen begyndte, hvor et hold rengøringsdamer sørgede for, at navnlig det mandlige publikum blev støvet af for beskidte tanker. Dermed var revyen skudt i gang med fokus på både kønsforvirring og seksualundervisning for let øvede. Under overskriften ”Som i de gode gamle dage” blev der taget fat i både Mathias Tesfayes forvandling fra kommunist til borgerlig socialdemokrat, kønsidentitet og selvfølgelig et tilbageblik på tiden, der var engang. Dertil en masse gode og kærlige hug til det lokalsamfund, revyen har som omdrejningspunkt.

De to unge talenter Johanne Sletting Hvilborg (14) og Rebekka Kjærgaard Jensen (14) fik en fornem debut på de skrå brædder. De leverede perler, både som vordende håndværkere og nye café-ejere. Louise Sletting Hvilborg strålede ifølge pressemeddelelsen nok en gang, både med skuespil og sang: Aldrig har en tåreperser som ”I en seng på hospitalet” med ny tekst kaldt på så meget hul nostalgi, forlyder det.

Revyen var også superaktuel med en sang om SAS og alt det gode, der kommer udefra; en indlagt parodi på DF's Søren Espersen tog kegler hos det premiereglade publikum.

Et par af numrene bevægede sig et pænt stykke under det dydige bæltested. For eksempel den visuelle tolkning af bibliotekets nye tilbud om let adgang til nye hobbyer, herunder lak og læder og kvinders sexliv i klimakteriet.

Heller ikke trafikreguleringerne med de mange vejbump gik ram forbi; bumpemanden trådte frem og nød berømmelsen. Trump var på visit med egen tale om vindenergi – et eksempel på at virkeligheden nogle gange overgår selv den mest kreative tekstforfatters fantasi.

Revyen spiller igen fredag aften for en komplet udsolgt sal.

Tør øjnene og tag et skud botox. Frank Løkkegaard er sur, rigtig sur. Privatfoto
Flotte syngepiger åbnede revyen, fra venstre: Rita Petersen, Dorte Nørhede Løkkegaard, Louise Sletting Hvilborg, Lene Ramsing, Rebekka Kjærgaard Jensen og Johanne Sletting Hvilborg. Privatfoto
Visuel tolkning er krævende. Her er det Frank Løkkegaard og Lene Ramsing, der er i gang. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Vejle For abonnenter

Dengang blev skilsmissebørn sendt på børnehjem: Anne Marie levede hele sin barndom på Brummersvej

Annonce