Annonce
Ikast-Brande

Brevduerne går i dvale

Ole Madsen fra Brande Brevdueforening må konstatere, at interessen for at flyve om kap med brevduer gennem en årrække har været for nedadgående i Brande. Derfor går Brande Brevdueforening nu i dvale, men bliver dog ikke nedlagt endnu. Arkivfoto: Ejgil Jessen Hansen
Annonce

Brande: Brande Brevdueforening har afviklet de sidste kapflyvninger i denne omgang.

Foreningens sidste kapflyvninger i år blev afviklet i starten af august, men når 2020 er blevet til 2021, bliver de ikke som vanligt genoptaget, når foråret melder sig.

– Foreningen må desværre indstille flyvningerne, da vi er blevet for få til at forestå arbejdet i klubhuset, lyder det fra foreningens mangeårige medlem, Ole Madsen, som dermed blev den sidste, der sendte sine duer på vingerne i Brande Brevdueforenings regi, i hvert fald i denne omgang.

– Foreningen bliver ikke nedlagt lige med det samme, men det kræver en medlemsfremgang, hvis Brande Brevdueforening igen skal sende duer på kapflyvning, oplyser Ole Madsen.

De få aktive medlemmer, der er tilbage, må derfor søge andre græsgange til næste år.

Eksempelvis regner Ole Madsen til den tid med at søge mod Ikast eller Herning.

Hvad der på sigt skal ske med klubhuset på Nordlundvej er endnu ikke afklaret, men Ole Madsen understreger, at hverken klubhusets eller foreningens skæbne er endeligt beseglet endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce