Annonce
Billund

Brian og Jane trækker i bremsen: Vorbasse Open Air er aflyst

Her skulle der have været fyldt med festglade mennesker. Jane Langvad og Brian Madsen har dog ikke kunnet få nok gæster til at købe en billet, og nu har de set sig nødsaget til at aflyse Vorbasse Open Air. Arkivfoto: Annette Bruun Jarl
1200-1300 solgte billetter er slet ikke nok: Vorbasse Open Air er aflyst. Arrangører får en økonomisk lussing, men sikrer, at alle billetkøbere får deres penge retur.

Vorbasse: Der er slet ikke solgt billetter nok til Vorbasse Open Air, og nu har Brian Madsen og Jane Langvad taget konsekvensen: Vorbasse Open Air, der skulle have sat Vorbasse på det musikalske landkort med store navne som Aqua, TV2, Alpha Beat og Safri Duo den 10. og 11. september, er aflyst.

- Det er vi godt nok trætte af, men der er ikke andet at gøre. Der er simpelthen ikke stor opbakning nok, siger Brian Madsen.

For en uge siden var han ude med et nødråb om skrantende billetsalg og en opfordring til folk om at se at få købt sig en billet. Kun små 100 har fulgt denne opfordring. Billetsalget nåede dermed op på 1200-1300, og det er slet ikke nok til at få økonomien til at løbe rundt.

Annonce

Derfor har arrangørparret ikke set anden udvej end en aflysning.

Økonomisk bet

For parret er aflysningen en stor ærgrelse.

- Vi er rigtig ærgerlige over det, for vi troede max på det. Ellers havde vi ikke kastet os ud i det. Men meldingen fra bookerne er, at den er gal over hele landet lige nu, og så ser vi ingen grund til at fortsætte, siger Brian Madsen.

Aflysningen har også økonomiske konsekvenser for Brian Madsen og Jane Langvad personligt, der nu står til at tabe "et forholdsvis stort beløb". Det skyldes, at alle kunstnerne får en del af deres honorar, selvom koncerterne er aflyst.

- Det bliver megadyrt for os, men heldigvis havde vi sparet op, men vi havde da ikke troet, at opsparingen skulle ryge på den her måde, siger Brian Madsen.

Han understreger, at alle billetter bliver refunderet. Det betyder, at alle, der har købt en billet, får deres penge tilbage i løbet af en uge.

Annonce

Gammel drøm

Ideen om en festival i Vorbasse er en gammel drøm for Brian Madsen, der i mange år har stået i front som formand for Vorbasse Marked. Her har hele familien ligesom det meste af Vorbasse også været stærkt involveret, og da Vorbasse Marked på grund af corona igen ikke kunne blive til noget, gav det luft til den gamle drøm. I familien Langvad/Madsen er det nærmest et mantra at gå efter det, man drømmer om, og de troede, at timingen i forhold til en musikfestival ville være perfekt.

Sidste år solgte Jane og Brian deres store hus, solgte de fleste af deres ting og rykkede sammen på få kvadratmeter i en af de ferielejligheder, de lejer ud i Vorbasse. Vorbasse Kro, som de drev i 23 år, er også solgt, og siden har de levet af udlejning af lejlighederne og af deres ferie-/feststed, Nebelgård.

- Nu skal vi lige sunde os oven på det her, for vi havde glædet os helt vildt, og vi håbede til det sidste. Jeg vil gerne sige, at vi er meget taknemmelige over alle dem, der har bakket os op. Det varmer lige nu, siger Brian Madsen.

Vi er rigtig ærgerlige over det, for vi troede max på det. Ellers havde vi ikke kastet os ud i det.

Brian Madsen
Annonce
Vejle

Tag kandidattesten her

Vejle Boldklub For abonnenter

John Sivebæk fylder 60 år: Det var mere vilje end talent, der skabte en fodboldkarriere helt udover det sædvanlige

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Christian kalder det skandaløst: Han må ikke hænge på Vejles mest travle gader - ingen kan rigtig huske, hvornår beslutningen er truffet

Navne For abonnenter

Vi snakker med den døde, holder ham eller hende i hånden og spiser snacks og drikker kaffe hele aftenen: Mød Maria i serien 'Mennesker'

Livsstil

Ingen adgang for mænd: Singlekvinder nyder friheden - men vil spise brunch sammen i ny klub

Billund

Sidste løb nogensinde på Billund Trav: - Det er vanvittigt trist

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

Vejle Boldklub For abonnenter

Så kom den, sæsonens første VB-sejr: Derfor lykkedes det endelig at vinde en kamp

Alarm 112

76-årig cyklist død i trafikulykke: Kørte ind i trailer på elcykel

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur

'Der skulle ikke meget til at imponere en flok jyske tranlamper som os': Sådan startede Pretty Maids - læs uddrag af den nye bog

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Debat

'Goddag, det er manden fra banken, må jeg bede om din kode?' Der er heldigvis godt nyt i kampen mod netbanksvindel

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's bedste spillede godt: En enkelt overstrålede de øvrige, da sæsonens første sejr kom i hus

Billund

Så er valgkampen officielt i gang: Plakaterne er kommet op i lygtepælene

Annonce