Annonce
Læserbrev

Britta fra Kristendemokraterne: Derfor skal du stemme på mig

Jeg ønsker at se, at dansk politik samarbejder henover midten for at begrænse ekstremisme på begge fløje. Vi har brug for at tale respektfuldt med hinanden.

Vejle Amts Folkeblad har bedt de lokale folketingskandidater skrive en jobansøgning til vælgerne. I dag skriver Britta Thomsen, Kristendemokraterne.

-

Der er vind i sejlene for Kristendemokraterne. Mange vælgere har ved de sidste valg holdt deres stemmer tilbage fra KD af frygt for stemmespild. Men nu er vinden vendt.

KD er et vi-parti, der går til valg på "Det gode liv" for alle. Først og fremmest vil vi sørge for at børnene i Danmark har det godt. Vores DNA er, at børn og familier skal trives.

Det ønsker mere end 30.000 danskere også, hvilket kom til udtryk i bevægelsen: forældredemonstration for minimumsnormering eller #mit barn, min stemme.

KD skal i Folketinget for at gøre denne vision til virkelighed: pr pædagog max tre vuggestuebørn eller seks børnehavebørn. Samtidig skal alle forældre have mulighed for 18 måneders barsel til fri fordeling samt mulighed for økonomisk støtte til hjemmepasning. Bedre normering findes ikke.

Jeg ønsker din stemme for at se Danmark bevare sin medmenneskelighed. Afskaf kontanthjælpsloftet, som giver 50.000 børn en opvækst med fattigdom. Forebyg følgesygdomme af rygning og alkohol ved at sætte prisen op på cigaretter. I dag findes der 122.000 børn, som vokser op i hjem med alkoholmisbrug. Tal respektfuldt om flygtninge og bevar deres arbejdskraft, som erhvervslivet mangler, ved at lade velintegrerede flygtninge få lov til at blive i Danmark.

Jeg ønsker at se, at dansk politik samarbejder henover midten for at begrænse ekstremisme på begge fløje. Vi har brug for at tale respektfuldt med hinanden. Jeg står for de værdier, som giver mennesket frihed til at vælge under ansvar.

Jeg ønsker at se folkeskolen og friskolerne sat fri fra heldagsskolen og tidskrævende elevdokumentationer.

Jeg ønsker at se et samfund baseret på tillid frem for kontrol. Derfor må også forældre på banen igen som gode rollemodeller. Skolen skal give dannelse i demokrati, rettigheder og pligter i et samfund samt bidrage til boglige og sociale kompetencer.

Jeg ønsker din stemme for, at vinden blæser KD direkte til Folketinget med så mange mandater som muligt. Sammen kan vi skabe "Det gode liv", som vi alle drømmer om at leve. Det er værd at give sin stemme til.

Britta Thomsen (KD), Kristendemokraterne, KD. Foto: Mette Mørk
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Møbelhus: Vejle har fået en Ilva

Mest læste

Annonce