Annonce
Kultur

Broadway på Rosborg: Elever fortolkede verdenskendt musical

Rosborg Gymnasium & HF opførte i november musicalen "Hairspray". Foto: Lauge Sigurdur Jensen
Rosborg Gymnasium viste storslået fortolkning af den legendariske Broadway-musical "Hairspray".
Annonce

Vejle: Med megahits som "Good Morning Baltimore", "Big, Blond and Beautiful" og "Mama, I’m a Big Girl Now" viste musikere og sangere på Rosborg Gymnasium & HF, at de har styr på både toner og teatermagi.

Sammen med de mange dygtige dansere i forestillingen, fik de skabt en unik Rosborg-fortolkning af Broadway-musicalen "Hairspray". En musical om minoriteter, der fortælles gennem historien om teenageren Tracy Turnblad, der i 1960'ernes Baltimore drømmer om at deltage i et lokalt tv-danseshow, hvorefter hun opnår stor berømmelse, som hun blandt andet bruger til at kæmpe for sortes rettigheder.

I omegnen af 130 elever og lærere havde siden september arbejdet ihærdigt med at iscenesætte musicalen, der blev opført i Rosborg Gymnasium & HF's kantineområde fra 24. til 26. november.

Det var ikke første gang, elever fra Rosborg imponerede med en flot og gennemtænkt musical. I 2017 opførte de musicalen "Halløj i Klostret", der blev modtaget med stormende bifald af et lydhørt publikum, mens de i 2015 præsenterede den komiske musical "Testamentet", som handlede om grådighed, økonomiske kriser og familiære gnidninger.

Det var farverigt, da Rosborg-eleverne imponerede med Broadway-fortolkningen. Foto: Lauge Sigurdur Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce