Annonce
Vejle

Brolæggere udnytter at butikker mangler kunder under coronakrisen

Arbejdet med at renovere Vejles centrale torv har stået på siden efteråret - og det vil strække sig frem til juletid i år. Foto: Mette Mørk
Arbejdet med at renovere Rådhustorvet intensiveres, mens der alligevel stort set ikke er butikskunder på gågaden
Annonce

Vejle: På Vejles gågade en mandag ved middagstid er der ingen problemer med at holde den nødvendige afstand til vores medmennesker.

Man har nemlig det normalt så travle handelsstrøg for sig selv. Ifølge projekteleder hos teknisk forvaltning, Gitte Fuhr Thomsen, udnytter entreprenøren netop det faktum til at sætte mere fart på renoveringen af den centrale plads i Vejle i.

Det er brolægningen foran butikkerne på østsiden at torvet, der skal udskiftes her og nu. Flere af butikkerne holder lukket - blandt andet Gundtoft, og det vil kommunen benytte sig af.

Allerede i slutningen af sidste uge informerede teknisk forvaltning om, at der skal ekstra fart på arbejdet. Her fremgik det, at brolægningen skulle pilles op allerede i fredags. Men enhver, der har været på stedet mandag eller i løbet af weekenden, kan konstatere, at så hurtigt gik det alligevel ikke.

Renoveringsarbejdet på Rådhustorvet har allerede bredt sig ind på gågadearealet - og i de kommende uger breder det sig helt ind til butiksfacaden - men det vil stadig kunne lade sig gøre at passere lover Vejle Kommune. Foto: Mette Mørk
Annonce

Udskudt nogle dage

- Nej - vi nåede det ikke. Der var nogle spørgsmål, der skulle afklares med ledningsejerne (de selskaber, der har rørføring i jorden under brolægningen -red). Derfor måtte vi udskyde det til denne uge, hvor vi håber at komme i gang, lyder det fra Gitte Fuhr Thomsen.

Når de nuværende sten er ryddet væk, skal der rettes op og lægges asfalt, så brolæggerne kan komme i gang med at lægge sten. Forventningen var, at det kunne ske i slutningen af denne uge. Nu bliver arbejdet en anelse forsinket - men alligevel før tidsplanen på grund af coronakrisen.

På begge sider af torvet kan man få en fornemmelse af, hvordan den nye brostensbelægning kommer til at tage sig ud. Vejstrækningen på sydsiden af torvet er færdigt og man er godt igang på nordsiden ved Klostergade. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce