Annonce
Erhverv

Brudekjoleforretning får et år mere i Drømmenes Teater

Michael Panayotis kan glæde sig over, at brudekjoleforretningen får et ekstra år i Vejle Teater. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Panayotis skal alligevel ikke flytte ud af Vejle Teater - endnu. Brudekjoleforretningen har fået forlænget sin lejekontrakt til sommeren 2021.
Annonce

Vejle: Brudekjoleforretningen Panayotis får mindst et år mere i de nuværende lokaler i Vejle Teater.

Det fortæller indehaver Michael Panayotis.

- Vi har efter aftale med de nye ejere af teatret fået forlænget vores lejekontrakt, så vi kan blive her til 1. juli 2021. Det er vi selvfølgelig lykkelige over, for vi er rigtig glade for at være her, fortæller Michael Panayotis.

Panayotis flyttede ind i Vejle Teater i sommeren 2018 efter i 41 år at have haft adresse på Dæmningen 10.

Forretningen blev landskendt gennem sin medvirken i tv-programmet "Say yes to the dress" og Michael Panayotis blev i 2019 belønnet med Danish Retail Award for "entusiatisk og nyskabende købmandsskab".

Annonce

Travl bytteordning

Da de tidligere ejere af Vejle Teater, Bagger-Sørensen Invest A/S, solgte den ikoniske ejendom i hjertet af Vejle by til selskabet Vase, Norup & Grünberger A/S, blev det meddelt, at Panayotis ikke indgik i de nye ejeres planer for ejendommen.

Efter det blev Panayotis kontaktet af flere udlejere, som ville tilbyde brudekjoleforretningen nye lokaler.

- Vi havde faktisk fundet et rigtig godt sted, men heldigvis åbnede der sig en mulighed for at vi kunne få et år mere i teatret, så det tager vi, fortæller Michael Panayotis.

Brudekjoleforretningen har ligesom mange andre butikker været ramt af corona-situationen i Danmark.

- Det er naturligt, at salget har været ramt, fordi alle afventer og ser, hvad der sker og mange bryllupper er blevet rykket til 2021. Der er dog stille og roligt ved at komme gang i salget igen og så har vi haft travlt i vores konfirmand-bytteordning. Mange konfirmander har købt deres kjole i oktober-november til konfirmation i april og når det så bliver skubbet til juni, er der nogle, der er vokset ud af deres kjoler og så kommer de her og får dem byttet, fortæller Michael Panayotis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce