Annoncørbetalt indhold

Brudekjoler og meget mere – Bride Fashion her mere end 30 års erfaring

Find din drømmekjole og få professionel vejledning med i købet.

Indholdet er sponsoreret

En unik og personlig kjole, der passer præcis til dig

De fleste kvinder kender det – hvad end du selv er omdrejningspunktet for en mindefuld fejring eller højtid, eller du er gæst ved et selskab, brænder ønsket om en smuk kjole, som kan give dig følelsen af at se fantastisk ud, indeni dig. Og hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed? Hos Bride Fashion i Virum kan du få professionel hjælp til at finde din drømmekjole uanset, om du står overfor et bryllup, og er på udkig efter den helt rigtige brudekjole, eller om en elegant og unik selskabskjole er dit behov.

Hvorfor er kjolen så vigtig?

Mange kvinder vægter deres udseende utrolig højt, og følelsen af at være smuk er et gennemgående ønske hos både helt unge piger, der skal konfirmeres, og hos ældre damer, der skal deltage ved børn eller børnebørns store begivenheder. Den kjole, som skal bæres, har enorm betydning for, om smukhedsfølelsen er tilstede. En smuk kjole kan gøre en kæmpe forskel for den enkelte kvinde, og selvom udstråling, humør, make-up og diverse andre ting også har betydning, vil en unik, tilpasset kjole med sikkerhed udstråle selvsikkerhed og glæde.

Professionel vejledning skaber større glæde efterfølgende

Kjoler kan købes alle vegne, og det kan være svært for den enkelte kvinde at beslutte sig for, hvordan en smuk kjole ser ud. Der findes dog forskellige professionelle forhandlere af både brudekjoler og andet over hele Danmark, der med sin kompetente vejledning kan være med til at finde netop den kjole, der er den rette. ‘Vi elsker vores arbejde, og blandt vores personale finder du flere skræddere, som gør det muligt for os virkelig at tilpasse den enkelte kjoles proportioner og linjer til brudens figur og egne ønsker’, siger indehaver af kjoleforhandleren Bride Fashion i Virum, Anne-Kathrine Lauridsen. I butikken er de klar over, at hver enkelt kunde har sine specifikke ønsker og behov, og de er sikre på, at med en hjælpende hånd fra en kyndig partner, kommer man længst - på den måde skabes større glæde både når kjolen bæres men også efterfølgende, når de mindeværdige øjeblikke bringes op.

Erfaring og god service spiller sammen

Hos Bride Fashion danner mere end 30 års erfaring grundlaget for, at kommende brude hver dag hjælpes med at finde den rette brudekjole, og de har endda etableret et lille skrædderi i butikken, hvor mindre tilretninger kjoler kan foretages, så fittet bliver helt perfekt. Servicen er på allerhøjeste niveau, stemningen er hyggelig og vejledningen er i særdeleshed professionel. ‘Det er sjældent, at to kunder på samme dag vælger den samme kjole, men uanset hvad behovet er, hjælper vi med personlig betjening’, udtaler Anne-Kathrine Lauridsen. At god service og erfaring spiller sammen, er Bride Fashion et bevis på, men én ting er sikkert – at finde den rette kjole til enhver lejlighed, kan være svært, hvorfor professionel hjælp kan gøre en stor forskel.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.