Annoncørbetalt indhold

Brug for forandring i soveværelset? Sådan sikrer du dig den rette indretning

Når det kommer til boligens indretning, er der altid tale om en individuel smagssag.

Dette indhold er sponsoreret

Farvevalg, materialer og møbler er noget, der betyder meget for danskerne, og derfor går vi sjældent på kompromis med det, vi drømmer om.

Går du og drømmer om forandringer i soveværelset, men har du svært ved at finde ud af, hvordan du gør det bedst muligt? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi fortæller dig mere om, hvordan du nemt skaber en moderne stil, der kan holde i mange år, og hvad du skal være opmærksom på, når du skal træffe de endelige valg.

Gå efter det gode design

Efterhånden finder du et utal af forskellige brands på markedet, der producerer både møbler og boligtilbehør. Det kan derfor være fristende at vælge billigere alternativer, men faktisk vil det på sigt kunne blive en langt dyrere fornøjelse for dig. Jo billigere en vare er, desto nemmere har vi ved at udskifte den senere hen.

Derfor bør du først og fremmest gå på jagt efter designklassikere til soveværelset. Det kan eksempelvis være fra Arne-Jacobsen, der med sit ikoniske design altid vil være moderne og samtidig holde sin værdi. Du kan se mere på recollection.dk, der tilbyder et stort udvalg af produkter fra blandt andet Arne Jacobsen og mange andre.

En indbydende seng

For langt de fleste er sengen det centrale møbel i soveværelset, og derfor også den, der bruges mest i rummet. Hvis du drømmer om at skabe et soveværelse med den helt rigtige atmosfære, skal du derfor fokusere lidt ekstra på sengens materialer og udseende. Her taler vi selvfølgelig om tekstiler som puder og sengetøj. Vælg nogle lækre materialer og store pyntepuder, der er med til at gøre sengen indbydende.

Du kan ligeledes også gå på jagt efter et eller flere sengetæpper, der pynter i ethvert soveværelse. Det er især godt for dig, der gerne vil slippe af med det mere rodede look, som en seng ofte kan tendere til at have.

God opbevaring

Fordi soveværelset er en privat zone for mange, kan der hurtigt ophobe sig forskellige former for rodehjørner. Det kan hurtigt få rummet til at se rodet ud og virke uoverskueligt for dig, lige så snart du træder ind. Men heldigvis kan du nemt komme problemet til livs ved at skabe nogle holdbare opbevaringsløsninger.

Har du begrænset med plads, kan du overveje muligheden for at opbevare en masse under sengen. Der er også gode muligheder for at gøre brug af væggen, som sengen måske står placeret op ad, ved at hænge skabe hele vejen rundt. Det vil både give dig en masse opbevaringsplads og gøre det hele lidt mere hyggeligt.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.