Annonce
Kultur

Brug telefon eller mail: Bygningen lukker dørene

Blandt det meget, vi må undvære den kommende tid, er også de arrangementer, som Bjarne Rask leverer i spillestedet Bygningen i Vejle. Huset er lukket ned fra torsdag eftermiddag til og med søndag 29. marts. Arkivfoto: Claus Skovholm
Spillestedet Bygningen følger strømmen og lukker ned for fysiske aktiviteter. Man kan stadig kontakte stedet via telefon og mail.
Annonce

Vejle: Så er også spillestedet Bygningen - den gamle Arbejdernes Forsamlingsbygning - i det centrale Vejle lukket ned. Det meddeler lederen af Bygningen, Bjarne R. Rask.

Huset lukkes ned med virkning fra torsdag 12. marts klokken 15 til og med søndag 29. marts.

Administrationen vil i kontorets normale åbningstid på alle hverdage fra klokken 9 til 15 være åben for henvendelser på telefon 75 83 86 77 samt på mail-adressen info@bygningen-vejle.dk

Alle, der har reserveret lokaler i ovennævnte periode til møder eller konferencer, vil blive kontaktet direkte. Nye reservationer efter den 29. marts kan foregå normalt via Bygningens digitale bookingsystem, pr. mail eller pr. telefon.

Annonce

Vent med at kontakte os

Bygningen arbejder på højtryk på at flytte alle koncerter, der ligger i marts måned, til et senere tidspunkt.

Efterhånden, som de enkelte koncerter flyttes, vil den nye dato blive offentliggjort her på hjemmesiden, og personer der har købt billet til koncerten, vil få direkte besked enten pr. mail eller sms.

Bygningen beder om, at gæsterne venter med at kontakte bygningen om koncerter og billetter.

- Vi skal derfor opfordre alle gæster til, i første omgang, at vente med at kontakte Bygningen desangående, hedder det fra Bjarne Rask.

Kreativ Zone er lukket, og åbner igen mandag 30. marts.

Kære læser: Vi har valgt at gøre alle artikler om coronavirussen gratis for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for.

At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund.

Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores betalings-historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce