Annonce
Egtved

Brugs fejrer ny vaskehal med grillpølser og bilvask til en krone

Godt tre måneder har det taget at bygge den nye vaskehal i Vandel, som til brugsuddeler Jørn Bøndergaards store tilfredshed nåede at blive klar inden turistsæsonen rigtig sætter ind. Foto: Mette Mørk
Den nye vaskehal i Vandel er netop taget i brug. De næste knap to år kan Dagli'Brugsen i Vandel tilbyde sine kunder at få vasket biler i to vaskehaller.

Vandel: Bor man i Vandel eller omegn, har man ekstra god mulighed for at køre rundt med en nyvasket bil. Nu har byen ikke kun én, men to vaskehaller ved Dagli'Brugsen.

I marts begyndte byggeriet af en ny vaskehal på den store plads ved siden af Dagli'Brugsen. Eneste lille udfordring var en naturgasledning, der måtte flyttes. Ellers er byggeriet gået planmæssigt.

- Vi er rigtig godt tilfredse, og vi har også kun fået positive tilkendegivelser fra kunderne. En kaldte den "Danmarks flotteste vaskehal" - det var da dejligt at høre, siger brugsuddeler Jørn Bøndergaard.

Den gamle vaskehal er stadig i brug.

- Vi er nok Danmarks eneste Dagli'Brugs, der har to vaskehaller til rådighed. I hvert fald for en tid, siger han.

Dagli'Brugsen har nemlig en lejekontrakt på stedet, hvor den gamle vaskehal er. Det er frem til 1. marts 2021.

Annonce

Vi er nok Danmarks eneste Dagli'Brugs, der har to vaskehaller til rådighed. I hvert fald for en tid.

Jørn Bøndergaard, brugsuddeler

God synlighed

De første bilister prøvede den nye vaskehal i fredags. Siden har interessen været god og antallet af vaske ligget over, hvad det plejer, fortæller brugsuddeleren.

- Den nye vaskehal ligger meget mere synligt end den anden, så alle dem, der hver dag kører forbi herude, vil kunne se den. Samtidig har omkring 1,5 milioner mennesker et OK-kort og kigger derfor ofte et OK-skilt, når de skal finde en vaskehal, mener uddeleren.

Har man samtidig OK's app på sin smartphone, vil man kunne starte vaskehallen fra forsædet og blive siddende i bilens, mens den bliver vasket. Det tror Jørn Bøndergaard, at mange kunder vil være glade for.

Pølser og billig bilvask

Jørn Bøndergaard og bestyrelsen i Dagli'Brugsen i Vandel vil gerne fejre, at den nye vaskehal står færdig. Det sker i den kommende weekend, hvor der lørdag vil være pølser på grillen og lidt at drikke fra klokken 11 til 13 - og ikke fredag, som der ved en fejl var kommet til at stå i en annonce i Egtved Posten.

Både lørdag og søndag vil man kunne få vasket sin bil for blot én krone - det gælder i hele vaskehallernes åbningstid fra klokken 6-23.

- Tilbuddet gælder i begge vaskehaller, selvom der nok vil være flest, der gerne vil prøve den nye, siger Jørn Bøndergaard.

Ny vaskehal lige over for den gamle i Vandel. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Vejlenserne siger farvel til Albert: Tak for de unikke billeder. Dig glemmer vi aldrig

Annonce