Annonce
Børkop

Brugsen i Smidstrup delte penge ud til byens børn

Krogårdens i Smidstrup har modtaget en check fra den lokale brugs. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Det går meget godt hos Dagli'Brugsen i Smidstrup. Og Brugsen har derfor lige delt 9000 kroner ud til byens børn.

Smidstrup: Endnu er regnskabet for 2018 ikke blevet offentliggjort, men at det er gået meget godt for Dagli-Brugsen i Smidstrup, kan man se ved, at Brugsen lige har delt 9000 kroner ud.

- Vi deler ti procent af vores overskud ud til byens børn. Det er vores måde at give noget tilbage til den by og det område, der støtter os så flot, siger Lars Pasgaard Pedersen, der er brugsuddeler.

Nu er det ikke sådan, at brugsen bare lagt nogle sedler i hånden på byens børn. Der er delt tre fjerdedele ud til Smidstrup-Skærup Skole og en fjerdedel ud til børnehaven Krogården. Det 6750 kroner til skolen, og det er 2250 kroner til børnehaven.

- Vi startede med det sidste år, og det er selvfølgelig skolen, som skal have mest, for her går flest børn, forklarer brugsuddeleren.

Sidste år blev nogle af pengene brugt på dels en gynge til Krogården samt en noget anderledes skoledag for børnene på Smidstrup-Skærup Skole.

- Ja, skolen valgte at holde fri en varm sommerdag, og så blev pengene brugt på en tur til stranden. Det er da fantastisk, at en del af overskuddet herfra kunne give børnene sådan en oplevelse. Jeg var selv med på stranden, og sikke da en dag børnene fik, nævner uddeleren med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce