Annonce
Vejle

Brugsforening i appel efter hård konkurrence fra discount: Bliv ambassadører

Uddeler John Bang foran Dagli'Brugsen i Højen fik en varm tak på generalforsamlingen. Det samme gjorde de ørvige ansatte i brugsen. Arkivfoto: Torben Glyum

Højen Brugsforenings formand opfordrede på generalforsamlingen folk i Højen til at blive brugs-ambassadører og minde folk om at handle lokalt.

Højen: "Jeg handler i Brugsen, fordi så er den her også i morgen".

Sådan lyder et af udsagn, som deltagerne i Højen Brugsforenings generalforsamling forfattede i hælene på formand Kim Jensens beretning.

Her opfordrede han på bestyrelses vegne alle til at være brugs-ambassadører i lokalområdet.

- Gå ud i byen og benyt enhver given lejlighed til at minde andre beboer om at handle i Brugsen. Coop har lanceret "faste lave priser", som vi håber vil give en større omsætning. Det er nødvendigt, at der bliver lagt lidt flere varer i indkøbsvognen og at der kommer lidt flere kunder fra lokalområdet, som vælger at lægge deres indkøb i vores lokale Dagli'Brugsen, hvis den skal blive ved med at være en del af lokalsamfundet, sagde Kim Jensen.

Brugsen i Højen har stadig tilfredsstillende index-tal for handlen, men konkurrencen fra discountbutikker på Søndermarken kan mærkes. Derfor appellerede formanden til, at man tænker på at lægge en lidt større del af sin dagligvarehandel lokalt.

Annonce

- Det vil betyder rigtig meget på bundlinjen og dermed Brugsens fortsatte eksistens, hvis der kommer én vare mere i hver eneste indkøbskurv, eller der kommer et par kunder mere i Brugsen hver dag, der handler for 200-300 kroner, sagde Kim Jensen.

Ellers kunne han fortælle, at bestyrelsen stadig arbejder på ombygningen af Højen Brugs. - Vi venter på forslag fra Coops indretningskonsulenter, så de fysiske rammer kan indrettes bedst muligt til gavn for kunder og medarbejdere, sagde Kim Jensen.

Der skal bruges halvanden million kroner til fryseanlæg, nyt køleanlæg og mælkekøler med bagindfyld.

- Vi har en god egenkapital, som vi kan bruge. Men så har vi igen økonomisk buffer til dårlige tider eller uforudsete omkostninger. Derfor optager vi et lån i Brugsernes Låneforening på en million kroner dom en del af finansieringen af ombygningen, sagde Kim Jensen.

Han takkede uddeler John Bang og alle Brugsens ansatte for deres gode service og venlighed. Til bestyrelsen valgtes Helge Tjele i stedet for Anne Mette Ahlmann. Janne Bjerg afløser Sonja Damgaard som suppleant.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udbredt dille blandt unge er let at få fingre i: Dåser med snuslignende tyggetobak sælges overalt

Annonce