Annonce
Egtved

Brugsuddeler i Ågård søger nye udfordringer

René Hoffmann stopper 31. juli som brugsuddeler efter to år. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Brugsuddeler stopper i Ågård: Ny uddeler kommer fra Fyn.

Ågård: 'Tak for indsatsen' og 'Pøj pøj med kommende job, og tak for din gode humor'.

Det er blot nogle af de kommentarer, der tikkede ind på Dagli'Brugsen Ågårds Facebook-side, da brugsuddeler René Hoffmann for nylig kunne meddele, at han stopper som uddeler og drager videre i Coop.

De mange kommentarer vidner om en vellidt brugsuddeler, og det er da heller ikke på grund af kunderne, at René Hoffmann søger nye veje.

- Det er nok lidt aldersrelateret, da jeg jo er 50 år. Når man er ung, så er det fuld fart ud over stepperne, og man kører løs. Når man så når længere op, så prioriterer man nok bare lidt anderledes, siger han og tilføjer, at familien og fritiden fremover skal have lidt mere af hans tid.

Annonce

Når man er ung, så er det fuld fart ud over stepperne, og man kører løs. Når man så når længere op, så prioriterer man nok bare lidt anderledes.

René Hoffmann, afgående brugsuddeler

Ny uddeler fra Fyn

31. juli er dermed sidste arbejdsdag for René Hoffmann, der kom til i starten af 2017. I begyndelsen som souschef inden han i september samme år fik stillingen som brugsuddeler. 1. august indtræder han i stillingen som souschef i SuperBrugsen i Vamdrup.

Den nye brugsuddeler i Dagli'Brugsen Ågård bliver et helt nyt ansigt i form af Mark Stage, der kommer til fra en stilling som souschef i Dagli'Brugsen Hunderupparken i Odense.

Udover at den snart forhenværende brugsuddeler gerne vil have mere tid med familien, ser han også frem til nogle nye udfordringer i et supermarked, der er væsentlig større.

- Det bliver fedt at få nogle flere kollegaer og nogen at sparre med i hverdagen - måske lidt mere end man kan i Dagli'Brugs-regi, fortæller han og fortsætter:

- Jeg har nok egentlig fundet ud af, at jeg er lidt mere social, end jeg måske havde regnet med. Her i Ågård er vi jo typisk to på arbejde noget af dagen, og noget af dagen er man jo også alene.

Man kender alle i Ågård

René Hoffmann vil se tilbage på sin tid i Ågård med stor glæde. Ifølge ham er det skønneste uddelerjob, man kan få, nemlig i Dagli'Brugsen-regi, fordi at man er så tæt på kunderne.

- Du kender dem og får et helt andet tilhørsforhold, end du gør i større butikker i byerne, hvor man ikke nødvendigvis ved, hvem folk er. Herude kender du alle, siger han.

Brugsuddeleren håber også, at Brugsen i Ågård fortsat vil spille den væsentlige rolle, som den har gjort hidtil i lokalsamfundet. Ifølge ham er den livsnerven i området og skal være med til at drive fremtiden med udviklingen af byen, så der stadig kommer tilflyttere.

- Jeg vil vove at påstå, at stort set alle mennesker, som overvejer at flytte uden for den store by, kigger efter, hvad der er af muligheder for indkøb, børnehave og skole.

Store ører

Efter at have været brugsuddeler i næsten to år, har René Hoffmann selvfølgelig også gjort sig nogle erfaringer, som han kan give videre til den nye brugsuddeler.

Ifølge ham skal den nye mand i spidsen for Dagli'Brugsen Ågård, Mark Stage, være lydhør over for kunderne og være klar til at skaffe det, der er forespørgsel på.

- Han skal have store ører og lytte til, hvad det er, kunderne ønsker. Selvfølgelig er vi en kæde, men har vi mulighed for at skaffe det, inden for de rammer vi arbejder med, så gør det, at vi også får den opbakning, vi ønsker i lokalsamfundet, lyder det fra René Hoffmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce