Annonce
Jelling

Brugsuddeler: Kunderne forsvinder grundet manglende p-pladser

Brugsuddeler i Jelling, Henrik Werge, ærgrer sig over, at SuperBrugsen mister kunder, fordi der ikke er p-pladser nok. Arkivfoto: Leif Baun
Hos SuperBrugsen er man glade for de mange turister, der kommer til byen, men de ærgrer sig over, at de faste kunders p-pladser forsvinder.

Jelling: Belgien, Holland, Tyskland, Sverige og Norge. Mange af de biler som holder på SuperBrugsens parkeringspladser denne sommer, kommer langvejs fra. Det skyldes, at flere turister kommer til byen, og det glæder brugsuddeler i SuperBrugsen Henrik Werge, men han er også ked af, at hans faste kunder ikke har nogle steder at parkere.

- Det er jo både godt og skidt, at der kommer så mange til byen. Det er godt for turismen, men ikke så godt for min forretning på lang sigt, siger han.

Henrik Werge er ked af, at det går ud over de faste kunder, som forsvinder hver sommer.

- Det betyder, at vi spænder ben for kunderne, og det er ikke godt. Flere har selv sagt til mig, at de altså ikke kommer henover sommeren, fordi de ofte ikke kan få en plads. Derfor handler de andre steder og det kan vi risikere de bliver ved med, siger han.

Annonce

Optimistisk for kommende p-pladser

Henrik Werge har efterhånden oplevet de samme problemer med de manglede p-pladser i mange år, og selvom han er ked af, at der ikke er pladser nok, tror han også på, at kommunen snart finder en løsning på det.

- Der må snart ske noget. Jeg kan ikke tro andet. Kommunen ved godt, at vi har et stort problem her, og at det bliver ikke mindre.

Henrik Werge håber, at ombygningen af Anesminde-området kan afhjælpe problemet med de manglende pladser. En del af planen for ombygningen er nemlig, at der skal anlægges et større parkeringsområde, som er tiltænkt kørende gæster til Kongernes Jelling og turistbusser.

For Henrik Werge er det vigtigt, at der stadig er fokus på at få Jelling til at fungere som by, og derfor er han optimistisk og håber, at problemet snart bliver løst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce