Annonce
Vejle

Bryggens Matas er åben igen

Kunderne har kunnet handle under coronakrisen i langt de fleste Matas-butikker. Nu genåbner Matas 50 af de 70, der ligger i butikscentre - herunder den i Bryggen. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Matas kategoriseres som en samfundsnødvendig butik og genåbner 50 centerbutikker - heriblandt også i Bryggen.

Vejle: Termometre, hygiejneprodukter, håndkøbsmedicin og andre hjælpemidler i helbreds-værktøjskassen kan man nu igen få hos Matas i Bryggen.

Efter at myndighederne torsdag morgen bekræftede, at Matas er inkluderet i gruppen af samfundsnødvendige butikker og derfor kan holde åbent i landets centre, har Matas nemlig besluttet at genåbne 50 centerbutikker fra og med fredag morgen.

- Vi følger myndighedernes anvisninger til punkt og prikke, og vi har et samfundsansvar at leve op til, lyder forklaringen fra adm. dir. i Matas Gregers Wedell-Wedellsborg i en pressemeddelelse.

- Danskerne har i særlig grad i en sundhedskrise brug for de produkter, vi har på hylderne. Det er alt sammen noget, der kan være med til begrænse smitte og hjælpe, hvis man er ramt af sygdom, siger Matas-direktøren.

I Bryggens Matas-forretning melder en medarbejder ikke om rygende travlt, men åbent er der. Også selv om butikken stadig står som "lukket" på Bryggens hjemmeside.

Det var ikke muligt at få fat på butiksbestyrer Karin Hansen. Årsagen er ifølge medarbejderen i Matas, at hun har fri i dag.

Matas har yderligere to butikker i Vejle midtby, på Nørregade og på Søndergade, og begge butikker har hele tiden haft åbent. Det er kun Bryggens Matas, der de seneste dage har været lukket som følge af regeringens påbud om at lukke butikscentre.

På landsplan har Matas 270 butikker. Over 200 af dem har hele tiden været åbnet, og med genåbningerne er der kun 20 tilbage, der fortsat holdes lukket. De ligger alle i lukkede storcentre - men altså ikke i Bryggen.

Det oplyser kommunikationschef Klaus Fridorf i telefonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce