Annonce
Vejle

Bubber kommer til Vejle med Cirkus Arena

For 20 år siden tilbragte Bubber og familien Berdino syv somre sammen på turné, så at Bubber nu er tilbage giver en følelse af, at hele familien er samlet igen. PR-foto
Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Den rammer Vejle 22. og 23. maj.

Vejle: Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samler alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus.

I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden. Publikum kan opleve resultatet onsdag 22. maj klokken 17 og torsdag 23. maj klokken 17 på cirkuspladsen ved Vestre Engvej i Vejle.

- Det, der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det. At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut. Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften, fortæller Bubber i en pressemeddelelse.

Med "Cirkus ifølge Bubber" har Niels Christian Meyer sammen med familien Berdino samlet alt det, han synes hører til i en rigtig cirkusforestilling.

- Alle de artister, I vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag, forklarer Bubber.

Annonce

Samler familien

Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmeldere, og forestillingen har meldt udsolgt i flere byer.

Mange af de børn, der oplevede Bubber i 90’erne har selv stiftet familie, og nu er muligheden for at give cirkusmagien videre til deres egne børn endelig kommet. Bubber er som en del af cirkusfamilien. For 20 år siden tilbragte han og familien Berdino syv somre sammen på turné, så at Bubber nu er tilbage, giver en følelse af, at hele familien er samlet igen. Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum blandt adet de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. Bubber får også besøg af cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste samt de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Give

7-Eleven går med mod madspild

Annonce