Annonce
112

Bulgarske chauffører blev fristet: Stjal skrottede vaskemaskiner og to køleskabe

Det lykkedes ikke for to bulgarske lastbilchauffører at snige hvidevarer med hjem fra Taulov. Arkivfoto: Michael Bager
To mænd på 48 og 31 år med adresse i Bulgarien blev mandag middag anholdt af politiet. Mændene havde forsøgt at stjæle skrottede hvidevarer i Taulov. Planen var, at maskinerne skulle med retur syd for grænsen.
Annonce

Fredericia: To lastbilchauffører fra Bulgarien måtte mandag returnere til Bulgarien med både tom last og tom pengepung.

De to havde fragtet varer mellem Danmark og Bulgarien, da de mandag klokken 11.38 blev anholdt for tyveri. Det skete på Eske Hedegårds Vej i Taulov.

I forbindelse med, at de skulle læsse varer af i Taulov, havde de bevæget sig ind på en virksomheds private grund, hvor chaufførerne havde fundet skrottede vaskemaskiner og to køleskabe. Dem valgte de så at læsse i lastbilerne med henblik på at tage dem med hjem til Bulgarien. Så langt nåede de to mænd dog aldrig, og de blev i stedet sigtet for tyveri.

Begge mænd måtte betale en straksbøde på stedet beløbende til 2800 kroner per person. Bødestørrelsen afhænger af, hvor stor værdi man har stjålet for. I dette tilfælde havde vaskemaskinerne og køleskabene en værdi af cirka 1400 kroner.

De to mænd på henholdsvis 48 og 31 år blev efterfølgende løsladt igen. Det oplyser Arno Rindal fra Patruljecenter Syd.

Annonce

Stjal tøjet

Derudover melder dagens døgnrapport om et enkelt indbrud. Det drejer sig om en lejlighed i Dalegade, hvor ubudne gæster har været forbi. Natten til tirsdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et indbrud i lejligheden. Anmelderen var lige kommet hjem, da han havde bemærket, hvordan en rude i hoveddøren var blevet aflistet. På den måde kunne tyven stikke hånden ind og låse døren op. Fra lejligheden forsvandt diverse smykker og tøj.

Indbruddet er sket mellem torsdag klokken 12 og tirsdag klokken 02.33.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce