Annonce
Trekantområdet

Burger-café tager corona-forholdsregler

Café Mauritz i Middelfart vil gerne gøre gæsterne glade, selv om man lige for tiden ikke kan komme ind og sidde på restauranten og spise. Derfor er der åbent for takeaway, og der er taget en del forholdsregler for at sikre både gæster og personale bedst muligt. Foto: Café Mauritz
Café Mauritz i Middelfart lukkede i nogle dage helt ned for restauranten, men nu er der åbent for takeaway, og der er tager skrappe forholdsregler for at holde både personale og gæster i god afstand fra hinanden.

Middelfart: Du kan stadig få restaurant-burger i Middelfart, hvis du har lyst til det. Da statsministeren den 13. marts meddelte, at landet mere eller mindre lukkede ned, valgte Café Mauritz i Middelfart at lukke restauranten helt ned et par dage efter. Men nu er den oppe at køre igen, dog kun med takeaway, og der er lavet en del corona-relaterede tiltag, som skal sikre, at man kan få mad fra på en sikker måde.

- Vi har lavet venteborde med flere meters mellemrum. Så bliver gæsterne kaldt op, når deres mad er klar, og vi tillader kun seks mennesker inde i restauranten ad gangen, fortæller Olivia Søndberg, der er proces- og HR-chef i cafékæden. Hun er også selv trykket i kokketøjet for at få enderne til at mødes, og så kunderne kan få deres mad

- Vi tager det skam meget seriøst. Vi er også kun fire på arbejde ad gangen. Men det fungerer godt, at vi er åbnet op igen. Gæsterne er glade, siger hun.

Der er åbent for take away hos Café Mauritz alle dage fra klokken 16, og der skal bestilles mad på forhånd, så man ikke sidder længere end nødvendigt i restauranten og venter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter strid om Posthusgrunden: Kim Hesel melder sig ud af Det konservative Folkeparti

Annonce