Annonce
Erhverv

Business Fredericia ansætter ny erhvervskonsulent fra Kolding

Henriette Nørgaard er ny erhvervskonsulent hos Business Fredericia fra 1. august. Foto: Business Fredericia
Henriette Nørgaard erstatter Benedicte Mejrup, som har fået nyt job.
Annonce

Fredericia: Business Fredericia byder en ny medarbejder velkommen, når Henriette Nørgaard 1. august tiltræder som ny erhvervskonsulent.

Hun afløser Benedicte Mejrup, som efter fem år har valgt at skifte job. Det oplyser Business Fredericia i en pressemeddelelse.

Henriette Nørgaard har en solid erfaring i virksomhedsvejledning, projektstyring, netværk og procesudvikling qua sin fortid i Trekantområdet Danmark og Tønder Erhvervsråd. Dertil har hun syv års erfaring og kendskab til små og mellemstore virksomheder.

Annonce

Bor i Kolding

Hun har desuden arbejdet hos AB Electric A/S i Kolding som HR udviklingskonsulent og har stort kendskab til optimering af HR-processer.

Henriette Nørgaard er 40 år, bor i Kolding, har to børn og er gift med Peter Nørgaard Petersen. Hun er uddannet cand. merc. hrm fra CBS København og har en bachelor i forandringsledelse fra Roskilde Universitets Center.

- Jeg glæder mig til at starte hos Business Fredericia og møde de mange spændende virksomheder i området og lære området bedre at kende. For mig handler det om at bidrage med en indsats over for virksomhederne, som i sidste ende kan bidrage til vækst og udvikling for den enkelte virksomhed. Min tilgang er jordnær og med respekt for den enkelte virksomheds situation. Derudover håber jeg at kunne bidrage med at skabe netværk, nye ideer og projekter til gavn for Fredericia, fortæller Henriette Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce