Annonce
Egtved

Sengegården er væk: Ny forretning rykker ind

I nær fremtid kan man træde indenfor hos Butik-112 på Aftensang 20, hvor blandt andet Sengegården og Atelier Egtved tidligere har holdt til. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard.
I butikslokalerne på Aftensang 20, hvor senest Sengegården har haft adresse, vil en velkendt butik snart flytte ind.

Egtved: Inden efteråret er omme, vil man på Aftensang 20 i butikslokalerne, hvor Atelier Egtved og senest Sengegården har holdt til, snart kunne træde indenfor hos Butik-112, der sælger papirvarer og brugskunst.

Birthe Hansen, indehaver af Butik-112, har per 1. august købt butikslokalerne af familien Jæger, og hun regner med at kunne åbne sin nyistandsatte og nyindrettede butik i nær fremtid.

- Lige nu er vi i gang med at sætte i stand og male i butikken på Aftensang, og så er vi ved at gøre klar til flytte. Der er virkelig rigtigt meget, som skal pakkes, fortæller Birthe Hansen fra butikken i Vestergade.

- Sidste åbningsdag i butikken i Vestergade bliver fredag 23. august, men præcist, hvornår vi så åbner på Aftensang, kan jeg ikke sige endnu. Vi arbejder på sagen, men at flytte en butik som min er noget, der er ret omfattende, siger Birthe Hansen.

Hun pointerer samtidig, at hun har været rigtig glad for butikken i Vestergade, lige siden hun flyttede ind tilbage i efteråret 2006.

- Vestergade er et godt sted at være – det er der slet ingen tvivl om. Men nu har nogle nye muligheder budt sig, og jeg glæder mig til det nye kapitel for Butik-112, lyder det fra Birthe Hansen.

Hun beholder ejerskabet af Vestergade 5, og hvad der vil komme til at ske på den adresse, ligger endnu ikke helt fast. I hvert fald arbejdes i kulisserne på udlejning af butikslokalet.

Vestergade er et godt sted at være – det er der slet ingen tvivl om. Men nu har nogle nye muligheder budt sig, og jeg glæder mig til det nye kapitel for Butik-112.

Birthe Hansen, indehaver

Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce