Annonce
Erhverv

Butikslokale i Danmarksgade udlejet - uvist, hvem ny lejer er

En ny lejer er på vej til Danmarksgade. Det er dog endnu uvist, hvilken butik der er tale om. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce

Fredericia: "Udlejet" står det med hvid skrift på butiksvinduet ved indgangen til stueetagen i Danmarksgade 18.

Her holdt Holst Sko tidligere til, men siden butikken lukkede 2. november, har lokalerne stået tomme. Meget tyder dog på, at der sker aktivitet inden længe.

I hvert fald er erhvervslokalerne udlejet, men hvem den nye udlejer er, er fortsat uvist. Avisen har været i kontakt med Palle Viuff fra advokatfirmaet Viuff & Bilde Jørgensen, der holder til på 1. salen i bygningen, som virksomheden også ejer. Han ønsker dog ikke at kommentere på det.

Samme svar giver N. H. Billund, som står for udlejningen af lokalerne.

Det er en lang handelshistorik, som den nye lejer overtager fra den seneste lejer. Samlet nåede Holst Sko nåede 41 år i Danmarksgade, inden virksomheden lukkede butikken i Fredericia for godt to måneder siden, da den oplevede færre mennesker i Danmarksgade.

Da den første melding om at flytte fra lejemålet kom, lød det fra direktør og medejer af Holst Sko, Niels Flemming Hansen, at man søgte et nyt lokale i byen. Siden opgav skokæden, der i dag tæller butikker i Odense, Aarhus, Horsens og Vejle, at finde lokaler i byen.

Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce