Annonce
112

Butikstyveri og hash: 35-årig fra Hampen i fængsel

En mand fra Hampen havde travlt med sine lyssky aktiviteter. Arkivfoto
En 35-årig mand fra Hampen havde i januar sidste år et travlt døgn i Billund/Grindsted-området. Her røg han inden for mindre end et døgn mindst tre gange i karambolage med politiet.
Annonce

Grindsted/Billund/Esbjerg/Ikast: En 35-årig mand fra Hampen er blevet idømt 60 dages fængsel for en lang række lovovertrædelser, der er begået i både Billund, Grindsted, Esbjerg og Ikast.

En eftermiddag i januar sidste år blev den 35-årige mand sammen med en i dag 29-årig kvinde tilbageholdt af personalet i SportMaster i Billund, da de forsøgte at slippe fra butikken med varer uden at betale for dem. Det var varer til en værdi af 11.950 kroner, som de to personer uden held forsøgte at snyde.

Da politiet nåede frem til butikken, kunne betjentene konstatere, at den 35-årige mand desuden var i besiddelse af en ulovlig kniv.

Annonce

Travlt døgn

De to personer havde i det hele taget et travlt døgn, hvor det i Billund og Grindsted blev til adskillige møder med ordensmagten. Om natten forud for det mislykkede butikstyveri blev parret standset af politiet ved Vestergade og Vestre Boulevard i Grindsted, og her viste det sig, at den 35-årige mand sad bag rattet, selvom han ikke havde noget kørekort.

Samme dag forsøgte de altså at begå butikstyveri i Billund, og blot 45 minutter efter besøget hos SportMaster havde de fundet frem til Sport24 i Grindsted. Her blev de igen mødt af politiet, som på den 35-årige mand fandt en mindre mængde hash.

Annonce

Narkokørsel i Ikast

Få dage senere var det på en parkeringsplads ved Bilka i Esbjerg, at den 35-årige mand blev fundet i besiddelse af narko - denne gang amfetamin - og blot få uger senere blev han endnu en gang standset af politiet. Denne gang i Ikast.

Den 35-årige mand kom kørende ad Svaneparken i Ikast, og da han ikke havde noget kørekort, blev han endnu engang sigtet. Han var desuden påvirket af amfetamin, og da han var i besiddelse af en peberspray, havde han også overtrådt våbenloven.

De mange lovovertrædelser har sikret den 35-årige mand en dom på 60 dages fængsel, mens den 29-årige kvinde ikke fik yderligere straf, da hendes sag om butikstyveri er lagt sammen med en tidligere sag.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce