Annonce
Kultur

Buttenschøn spiller personligt og nærværende

Thomas Buttenschøn giver koncert i Byens Café, Jelling. PR-foto
Thomas Buttenschøn optræder for første gang i Byens Café. Det sker i april til en koncert, som blandt andet tager afsæt i hans oplevelser med aids og hiv.
Annonce

Jelling: Det bliver en dybt personlig og nærværende koncert, når Thomas Buttenschøn gæster Byens Café fredag 3. april klokken 20.

Sådan lyder det i koncertomtalen fra Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival, der står bag koncerten.

Thomas Buttenschøn har været et kendt navn på den danske musikscene i flere år. Han er også blevet yderligere kendt, fordi han er stået frem med historien om, at han er født hiv-positiv.

Dette er også temaet i den kommende soloturné, som har fået titlen "Doin' My Drugs".

- I 2012, året efter min ældste søn var blevet født, startede jeg en rejse. En rejse, der har været hård, og som langt fra er færdig endnu. Jeg besluttede mig for, at jeg ville fortælle min egen historie. En historie om aids, død, håb og kærlighed. Jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt, og var selv ekstremt heldig at overleve, indtil medicinen kom. I dag kan jeg ikke overføre virus, fordi jeg er velbehandlet. Begge mine børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi jeg smitter ikke, fortæller Thomas Buttenschøn i koncertomtalen.

Billetter til koncerten kan købes online eller i Byens Café.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce